Dolar (USD)
32.38
Euro (EUR)
34.77
Gram Altın
2395.14
BIST 100
10245.35
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE

21 Temmuz 2016

Şimdi temizlik zamanı\u2026

Kürdüyle, Türküyle, Arabıyla, Lazıyla, Çerkeziyle, Suriyelisiyle Alevisi ve Sünnisi ile birlikte bu vatanın evlatları olarak tek vücut olup meydanlarda asil bir direniş örneği sergiledik/sergilemekteyiz. 100 yıldır aşağılanan, hakir görülen, adam yerine konulmayan çeşitli operasyonlarla birbirinden kopartılmaya çalışılan, mensubiyet duyguları köreltilen, verdikleri oyun bile değeri biçilen, bidon kafalı, göbeğini kaşıyan, cahil, yalaka, sığ, seviyesiz, amigo kümesi hatta yaratık denilerek aşağılanan bu kadim millet kaç gündür meydanlarda tarih yazıyor. Liderine sahip çıkıyor. İşte bu gerçek bir halk yönetimidir. Halkın iktidar oluşunun bu ülkeyi halkın yönettiğinin en bariz göstergesidir bu yaşananlar. Rahmetli Erbakan vaktiyle; Türk ile Kürt'ü ayırırsanız, ne Türk kalır ne de Kürt. Eğer Çanakkale misali birleştirirseniz, ne İngiliz kalır ne de Fransız" demişti. Bugünler Çanakkale ruhu etrafında toparlandığımız bu ruhu dirilttiğimiz çok kıymetli günleru2026 Bu ruha uzak olan bunu bilemez.

Bu yüzdendir ki Gezi'de ortalığı ateşe veren, şiddet yanlısı bir avuç ülke düşmanına "no pasaran" şeklinde methiyeler düzen ve meşru hükümete karşı yapılmış bu iğrenç kalkışmayı tarihin en büyük halk direnişi olarak takdim eden satılık kalemlerden ses yok. Buyurun! Halksa halku2026 Demokrasi ise demokrasiu2026 Devrimse devrimu2026 Direnişse direnişu2026 Halkın yönetimi mi? İşte meydanlaru2026 Yabancı güçlerin işgal teşebbüsüne karşı ölümüne vatan savunması yapan bu milletin şanlı direnişi karşısında dilinizi mi yuttunuz? Her kesimden 79 milyon insan sizi heyecanlandırmıyorsa siz bu ülkeye bu coğrafyaya bu kültüre ait değilsiniz?

Diğer taraftan kaç zamandır Erdoğan'ı paranoyak, meczup, kavgacı, otoriter, tek adam olarak ilan eden dahası DAEŞ'in başka bir versiyonu olan FETÖ'cü teröristlerle el sıkışma seansları düzenleyen, AB'ci, koalisyoncu, uzlaşmacı, müzakereci, korkak bir kesim de umarım yaptıkları hatanın farkına varmıştır. Umarım ne denli büyük bir planın aparatı olduklarını idrak etmişlerdir. Umarım hala "biz haklıydık" deme gafletinde bulunmazlaru2026 Çünkü ülkemiz üst akıl ve içerideki hain köpeklerinin Anadolu'yu işgal etme tehdidiyle karşı karşıya.

Düşünebiliyor musunuz? Tehlike, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın en yakınındakilere varana kadar yakınmış. Az kalsın liderimizi, onur, şeref ve haysiyetimizi, ülkemizi elimizden alacaklardı. Ülkemizi bir gecede bizden çalacaklardı. En büyük hırsızlık bu değil de nedir? Bağımsız, kendi ayakları üzerinde duran, dirençli, güçlü, aktör bir ülke olmamız istenmiyor. Bizi AB gibi üst akıl organizasyonlarına mahku00fbm edip, bağımlı, itaatkar bir ülke durumuna getirmek istiyorlar. Erdoğan ve ona güvenen Anadolu insanı, yerli ve milli generallerimiz, emniyet güçlerimiz ise işte bu düzene direniyor.

Bugün Erdoğan liderliğindeki AK Parti, ülkemizi esir almak isteyen bu kirli yapıya muhalefet eden ülkenin en etkili "muhalefet" partisi konumundadır. Az kalsın bu partinin de direncini kırıp onu düzen karşıtı bir parti olmaktan çıkaracaklardı. Erdoğan ise bugün dünyanın en etkili en asil en şerefli direnişini sergileyen muhalif liderlerden biridir. O finansal baronların düzenini/rahatını bozan bir liderdir. Dolayısıyla bugünlerde 'Üst Akıl'ın gücüne iman eden ve ona köpekler gibi sadakatle bağlı olan gayri milli unsurlarla çetin bir mücadele yürütüyoruz. Biliyoruz ki asla vaz geçmeyecekler.

Daha birkaç gün önce Pensilvanya'daki hain dış basına verdiği bir demeçte CIA ile birlikte hedeflerinin Erdoğan olduğunu açıkça söyledi. Yaşananların bir tiyatro, Erdoğan'ın ise meşru bir cumhurbaşkanı olmadığının altını çizdi. Bu alçak adam yüzlerce insanımızın vatanı için şehit edildiği bu büyük saldırıya tiyatro diyecek kadar Türkiye düşmanı bir adamdır. Eninde sonunda bu ülkeye getirilip bunun hesabını verecektir.

İçlerinde Genelkurmay Başkanlığı İstihbarat Daire Başkanı olmak üzere neredeyse her beş generalden birini bünyesine dahil eden bu kirli yapının amacı aynı zamanda TSK'yı savaşamaz bir duruma getirmekti. Bu bakımdan bugünlerde millet olarak ortaya koyduğumuz kararlılıkla kendimize yeni yepyeni yerli ve milli bir ordu inşa ediyoruz. Türkiye Cumhuriyeti'nin tüm kurumlarına sızmış bulunan ve hala aktif olarak faaliyet yürüten teröristleri de ivedilikle temizlemek durumundayız. İçişleri Bakanlığı, Maliye Bakanlığı, MEB gibi kurumlarda tasfiye süreci başladı. Kimse cadı avı başlatıyorlar bahanesine sığınarak bu mücadeleyi baltalamaya çalışmasın. Ülkemizi kasteden bu yapı titiz bir çalışmayla tamamen bitirilmelidir