Dolar (USD)
32.39
Euro (EUR)
34.70
Gram Altın
2435.39
BIST 100
10048.05
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE

15 May 2020

Siyonizm dünya hâkimiyeti için…

Koronavirüs salgını “Tek Dünya Devletinin” hayata geçme projesi midir?

Evet öyledir. Bu belayı dünyanın başına kimin sardığını yazıyı okuyunca öğrenmiş olacaksınız.

Amaç “Yeni dijital dünya düzeni ile Tek Dünya Devleti” kurmaktır. Buna “İnsan robot düzeni” de diyebiliriz. ‘İnsan robot düzeninden’ kasıt uzaktan kumanda edilen robot insandır. Bunun vücuduna yerleştirilecek bir çiple olacağı ve bugün evlere mahkûm edildiğimiz gibi yeni sebeplerle veya ekonomik kriz, korku ve psikolojik baskılarla dünya buna mecbur edilecektir.

Düşünün bugüne kadar hiçbir savaş veya korku dünyayı eve sokmayı başarabilmiş miydi? Coronavirüs ile oldu. Yaratılan küresel korku, panik ve ümitsizlik ortamı bu büyük planın parçasıdır.

Ümran Dergisinin Mayıs ayı sayısında Prof. Dr. Burhaneddin Can bu konuya geniş yer ayırmış, çok faydalı bir yazı.

Koronavirüs salgını Küresel Hâkimiyet Projesinin” “Tek Dünya Hükümeti”, “Tek Dünya Devleti”, “Tek Din”, “Tek Para-Tek Banka” ve “Küresel Dijital Dünya Düzeni” projelerinin hayata geçirilebilmesi için sadece bir aşama mıdır?

Sayın Can makalesinde bu sorulara cevap arıyor. Can’ın yazılarında Kur’an bakış açısı var. Bu nedenle gerçekçi ve lezzetine doyum olmuyor.

Gelelim, büyük kaosun ayak seslerine. Siyonist temsilcilerin bugüne kadar yazdıklarından ve söylediklerinden “Kaostan Düzene Projesinin” kime ait olduğunu öğreniyoruz.

Wendy Brown: “…Bu zorunlu ilişkinin sonuna geldik; zenginlerin, çalıştırmak ya da savaştırmak için fakirlere ihtiyacı yok. Artık onların yapay zekâlı robotları var.”

Harari: “…21. yüzyılda ilerlemenin trenine yetişenler, yaratmanın ve yürütmenin ilahi kudretine ererlerken, geride kalanlar yok olma tehlikesi ile karşı karşıyalar... Yeni Dünya, “Süper Seçkinler” ve “gereksizler” arasında bir dünya olabilir.”

Zygmunt Bauman: …Dünya, ıskarta insan, (işsiz) tüketilmiş mal ve eşyanın çöpleri ile doldu. Modernite için, bir varlık olan insanın ıskartaya (çöpe) dönüşmesi ile eşyanın çöpe dönüşmesi aynıdır. Atık insanlar hız kesmeden çoğalıp muazzam miktarlara ulaşırken gezegendeki çöp alanları ve atığı geri dönüşüme sokacak araçlar giderek azalmakta.’ Bundan sonra gündemimiz, ‘atık insanların ve insani atıkların tasfiyesidir.”

Bill Gates: “Dünya’da 6,8 milyar insan var ve bu rakam 9 milyara doğru çıkıyor. İyi bir aşılama programı ve sağlık hizmetiyle bunu %10-15 azaltabiliriz.”

Rockefeller: “Sistemin işlemesi için 300-500 milyon insana ihtiyacımız var. Gerisi fazlalık.”

İsa’nın Çilesi/Tutku filminin yapılmasını sağlayan ve ‘İsa’yı Yahudiler Öldürdü’ konusunu seslendiren Mel Gibson’un babası, WSNR radyo programında, “Musevilerin, tek bir dünya dini ve tek bir dünya hükümeti yaratmaya çalıştığını, bu işin içinde Yahudi bankerler ve ABD Merkez Bankası’nın bulunduğunu” söylemişti.

Rahmeti Erbakan Hoca son nefesine kadar Siyonizm’in hedeflerine ve amaçlarına dikkat çekmiş mücadele etmişti. Şükür bugün bu mücadeleyi öğrencisi Erdoğan sürdürüyor.

Siyonizm’in gizli işbirlikçileri dünyanın her yerinde var ve güç sahibidirler. Zaman zaman darbelerle tehdit edip darağacı gösteriyorlar. Gülünç duruma düşseler de sürekli yalan söyleyip iftira atmaktan bıkmıyorlar. Başarabilmek için şeytanla bile ittifak ve işbirliği yapıyorlar.

Başta Sayın Erdoğan olmak üzere Berat Albayrak, Süleyman Soylu ve Selçuk Bayraktar gibi önde ve öncü olan yerli ve milli kimliklilerin tehdit edilmesi tesadüf olabilir mi? Türkiye’nin IMF’den borç almayacağını açıklamasından sonra gelen Londra merkezli finans ve kur saldırıları nasıl okunmalıdır. Bütün bunlar gözlerinizi açmanıza yetmiyor mu?

“De ki: “Düzen kurmada (karşılık vermede) Allah daha hızlıdır. Şüphesiz, bizim elçilerimiz, sizin 'geliştirmekte olduğunuz düzenleri' yazmaktadırlar.” (Yunus 21)

“Onlar ise bir düzen kurdular. Allah da (buna karşılık) bir düzen kurdu. Allah, düzen kurucuların en hayırlısıdır.” (Âl-i İmrân 54)

Ümit var olun…

Yeter ki Allah’ın dediğini yapın, onların planları yerle bir olacaktır.