Dolar (USD)
32.25
Euro (EUR)
34.56
Gram Altın
2407.48
BIST 100
10045.74
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE

19 Eylül 2018

Sizi gidi esersizler sizi

Katar Emiri, Türkiye'ye kendi uçağını hediye etti ya... Tüm Erdoğan düşmanları 32 kısım tekmili birden eleştirmeye başladılar. Önce uçağın parayla alındığını iddia ettiler. Hediye olduğu açıklanıncada, öküzün altında buzağı aramaya başladılar.

Neymiş efendim, bir bedeli olmadan uçak hediye edilmezmiş. Neymiş Efendim, Katar'ın Türkiye'ye uçak hediye etmesi, onur kırıcı bir durummuş. Bu yüzden derhal iade edilmesi gerekiyormuş.

Girişte söylediğim gibi, bunları söyleyenlerin tümü Erdoğan düşmanıdır. Bu arkadaşların bir diğer özelliğide, hepsinin esersiz olmasıdır. Arkadaşlarımızın, ülkenin faydasına bir işleri yok ki devletin filosuna uçak kazandırılmasını doğru anlayabilsinler.

Buradan bu esersizlere diyorum ki Türkiye Cumhuriyeti bir uçakla boyun eğdirilemeyecek kadar güçlüdür. Kimse ülkemize uçakla muçakla birşey yaptıramaz. Ha bizim devletimiz dostlarının hediyelerini ret etmeyecek kadarda alicenaptır. Bu böyle biline...

Geçenlerde bu esersizlerden biri, uçak üzerinden Trump'la Başkan Erdoğan'ın karşılaştırmasını yapıyor. Neymiş, Trump pahalı diye Obama'nın verdiği uçak siparişine onay vermemişmiş. Yapılan görüşmeler neticesinde, Trump bir uçak parasına iki uçak almışmış.

Bak güzel kardeşim, Trump uçağın fiyatını yarı yarıya düşürdüyse; Başkan Erdoğan'da aynı uçağı beş para vermeden almıştır. Eğer mesleğine azıcık saygın varsa, adam gibi Tayyip Erdoğan'ın bu hakkını, bu başarısını teslim edersin.