Dolar (USD)
32.38
Euro (EUR)
34.77
Gram Altın
2395.14
BIST 100
10245.35
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE


Son çırpınışları

Pazar günü ülkemiz patlama ile sarsıldı. Son habere göre; 6 vatandaşımızı kaybettik, onlarca da yaralı var.

Elbette üzüntümüz büyük.

Peki, nedir bu teröristlerin derdi? Niçin masum insanları havaya uçurur, sakat bırakırlar? Neden bu insafsızlık, acımasızlık, merhamet yoksunluğu?

Tabi cevabını son gelişmelerden takip edebiliriz. Terör günü çıkan Milat Gazetemizin manşetinde Sayın Cumhurbaşkanımızın, ‘Kilit bir ülkeyiz.’ sözü yanında ‘Enerji üssü oluyoruz’ tespiti yer alıyordu. Dünkü Gazetemizde ise, ‘Nisan ayından bu yana 455 teröristin etkisiz hale getirildiği, sığındıkları 557 mağaranın ise kullanılamaz şekilde tahrip edildiği’ manşetten duyuruyordu. Ayrıca 7 bin fark edilmemiş terörist FETÖ’cünün deşifre edildiği ve derdest edildikleri ilan edilmişti.

Yani Türkiye bir yandan müthiş hamlelerle dünya çapında bir ülke olmanın yolunda gidiyor, diğer yandan ise içte huzursuzluk ortaya çıkaran, ayağımıza çelme atan ve barış iklimini bozan terör örgütleriyle başarılı bir şekilde mücadele ediyordu.

Hani şer güçler dememiş miydi? “Bizim darbe yapma modamız geçti. Ancak Ak Parti’yi ve Cumhurbaşkanını zorlayacak eylemlere destek olacağız.”

İşte yaptıkları bu ihanet ve zalimliktir.

Ancak insanlarımız teröre, her türlü lanetlenmiş kötülüklere karşı aksine birlik ve beraberlik içerisinde olacaklardır.

Kısacası bu hain girişimler bizi daha çok birleştirecek, Türkiye’yi daha çok güçlendirecek ve düşmanlarımız avuçlarını yalayacaklardır.