Dolar (USD)
32.27
Euro (EUR)
34.74
Gram Altın
2400.38
BIST 100
10170.4
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE

06 Haziran 2017

Taviz Yok! Bedel Ödeyecekler

Yukarıdan aşağıya monist yapıda örgütlenen bir Gladyo projesi olan Fetullahçı Terör Örgütü, kökü dışarıda bir küresel projeyi yani işgali hayata geçirmek üzereyken milletin iradesine tosladı. Söz konusu küresel proje çok önceden hazırlanmıştı.

Yeni değildi.

Hükümeti devirip, milleti teslim almak için Gezi sürecinde olağanca gücüyle saldıran FETÖ, 17/ 25 Aralık sürecinden de sahnedeydi. Stratejilerini eyleme döktüklerinde algıyı ise şantaj, kumpas ve montaj ile yönetmeye çalışıyorlardı. Fitne, farklı iftiralar ve karalamalar ile aleyhe algı oluşturmak için mücadele veriyorlardı. En iyi bildikleri iş yalandı. En güçlü silahları yalan ve fitneydi. Ancak ne yaparlarsa yapsınlar millet oyunlarını bozuyor, AK Parti hükümeti dik durarak hain projelerini deşifre ediyor, devlet ise FETÖ ile mücadele ediyordu.

Anlamışlardı. Milleti rehin alamayacaklardı.

Artık farkına varmışlardı, hükümeti deviremeyeceklerdi.

Ve çok iyi biliyorlardı ki devlete geri adım attıramayacaklardı.

Ellerinde ise TSK kalmıştı. Bugüne kadar denedikleri örtülü darbe girişimleri boşa çıkmış, maskeleri düşmüş, karanlık odalarda hazırlanan planları tek tek gün yüzüne çıkmıştı. Artık örtülü bir yeni darbeyi hayata geçirmeye ne zamanları ne de güçleri yoktu. Çünkü algı ve karakter suikastçıları da bir bir deşifre olmuştu. Son kale olarak gördükleri TSK içerisindeki elemanları aracılığıyla bugüne kadar yaptıkları hain eylemler 15 Temmuz günü kanlı bir kalkışmaya dönüşecekti.

Yine başaramayacaklardı.

Menfur 15 Temmuz 2016 silahlı darbe teşebbüsü, Sayın Cumhurbaşkanımız Erdoğan'ın dirayeti, Hükümetimizin kararlı tutumu ve aziz milletimizin devletine ve demokratik iradesine sahip çıkmasıyla bertaraf edildi. Milletin direnişi ile Fetullahçı Terör Örgütünün hain darbe girişimi 22 saatte kontrol altına alındı, karanlık gece, dirilişle beraber aydınlığa kavuştu. Millet ve devlet kenetlenmesi ile 16 Temmuz olduğunda yeni bir tarih yazıldı. Gizlilik ve takiyeesasına dayalı terör örgütü FETÖ bir gecede yerle bir edildi, 15 Temmuz'da açığa çıkan hain emelleri boşa çıkartıldı.

Ve şimdi yargı karşısında hesap veriyorlar. Bedel ödüyorlar. Ama vazgeçmiyorlar. Mahkeme salonunda üç maymunu oynuyorlar. En iyi bildikleri metot olan yalana sığınıyorlar, ihanet ve katliamlarını inkar yöntemiyle perdelemek istiyorlar.

Bunu da başaramayacaklar. Tek gerçek var; Fetullahçı Terör Örgütü bir katliam ordusudur. Fetullahçı Terör Örgütü işgalci bir harekettir. Fetullahçı Terör Örgütükaostan beslenen darbeci bir teşkilatlanmadır. Fetullahçı Terör Örgütü, mutlak iktidara giden yolda önüne engel olarak çıkabilecek herkesi yok etmeye kodlanmış bir yapıdır. Türkiye'yi uluslararası kamuoyu nezdinde itibarsızlaştırmak ve zor duruma düşürmek maksadıyla her türlü casusluğu yapan ihanet şebekesidir. Ve Fetullahçı Terör Örgütüpsikolojik harekat, algı operasyonu ve manipülasyon da ustalaşmıştır. İşte şimdi bu ustalıklarını mahkeme salonlarında sergiliyorlar. Sahneye koydukları son oyun yine bozulacaktır. Mahkeme heyeti algı operasyonlarını boşa çıkartacak, millet iradesine sonuna kadar sahip çıkacak, hükümet söz konusu davaların sonuna kadar takipçisi olacak.

Hiç kimse merak etmesin, asla taviz verilmeyecek, yeni algı operasyonlarına izin verilmeyecek, tüm darbecilerle yargı önünde hesaplaşılacak, Fetullahçı Terör Örgütü üyeleri hak ettikleri cezaları alacak.