Dolar (USD)
32.17
Euro (EUR)
34.88
Gram Altın
2466.28
BIST 100
10158.63
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE


TAYYİP ERDOĞAN'IN SIRRI

Muhterem Latif Erdoğan Bey, 1 mart 2014 tarihli Akit Gazetesi'nde "Cemaat Nasıl Kurtulur?" başlıklı ilginç bir yazı yayınladı. Bu makaleyi herkesin okumasını tavsiye ederim.

Latif Bey yazıda bir Hadis-i Şerif'i nakletmiş:

"Doğruya sarılın. Çünkü doğru hayra, hayır cennete ulaştırır. Kişi doğru olur, doğruyu araştırır ve sürekli doğrunun peşinde iz sürerse, adı doğrular kütüğüne kaydedilir.

Yalandan da şiddetle uzak durun. Çünkü yalan sapıklığa, sapıklık cehenneme sürükler. Kişi yalan söyler, yalan araştırır, yalanın ardına düşürse günün birinde adı yalancılar listesine geçer."

Gerçekten başarının ve istikamette olmanın temeli doğru olmaktan ve dürüstlükten geçer. Bir kimse yalan söylemeye başladı mı aldatmaya, inandırıcı olmamaya, giderek menfaatperestliğe doğru yol alır. Doyumsuz, sadakatten uzak biri olur.

Benim Tayyip Erdoğan'ın başarısında ki sır olarak gördüğüm en birinci husus budur. Başbakanımız kesinlikle bilerek yalan söylememektedir. Onun samimiliği ve doğru sözlülüğü milletimiz nazarında inandırıcı olmasını sağlamaktadır.

Başbakanımızı tanıdığımdan beri geçmişinişöyle bir gözden geçirdiğimde hatırladığım bir tek yalanı olmayışını müşahede ediyorum. Halbuki siyasetçiler yalancı, siyaset yalan söyleme sanatı olarak çoğu kişi tarafından bilinir. Gerçekten Tayyip Erdoğan'ın yalandan, yapamayacağı vaatte bulunmaktan kaçındığı bellidir. Milletimizinona inanmasını ve peşinden gitmesini bu özelliğine dayandırıyorum. Bin türlü hain kasetlere,çirkin iftiralara, adi çamur atmalara, bel altı vurmalara rağmen dimdik ayakta durması işte onun bu dürüstlüğüne, doğrudan taviz vermeyişine, asla yalana baş vurmayışına bağlıdır.

Onu en ağır eleştirenler, kıyasıya kötüleyenler bile bu konuda ona bir laf edememektedir. Çünkü onun en belirgin özelliği doğruluk ve dürüstlüktür.

Sevgili başbakanımız! Samimi olmaya, içinizden geldiği gibi davranmaya lütfen devam edin. Doğrudan ayrılmadıkça, yalana sarılmadıkça, sözünde durdukça, yapamayacağı vaatlerde bulunmadıkça hiçbirşer kuvvet sizi milletimizin sevgisinden engelleyemeyecektir. Siz sıra dışı bu güzel hasletinizi sürdürünüz.