Dolar (USD)
32.47
Euro (EUR)
34.73
Gram Altın
2440.77
BIST 100
9915.62
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE

08 Eylül 2012

Tebrikler TRT

[email protected]

Afyonkarahisar'da gerçekleşen ve 25 askerimizin şehit olmasıyla sonuçlanan patlamaya TRT duyarsız kalmadı.

TRT Genel Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, patlamada 25 askerin şehit olduğu, 4 askerin de yaralandığının üzüntüyle öğrenildiği belirtildi. Vatani görevlerini yaparken elim bir olay sonucu hayatlarını kaybeden Mehmetçiğe Allah'tan rahmet, kederli ailelerine sabır dilenen açıklamada, "TRT kanalları olarak, milletimiz için canını veren bu vatan evlatlarının acısını bir nebze olsun paylaşmak için yayın yavaşlatma kararı aldık" ifadesi kullanıldı.

Bunun anlamı şu, TRT ekranlarında bir kaç gün, vur patlasın çal oynasın türünden programların dozu düşük tutulacak.

Bu açıklama gelir gelmez, "Akşam televizyonun karşısına geçip, TRT kanallarına zaplayacağım" dedim ve öyle de yaptım.... Hakikaten TRT'nin duyarlı duruşunu tebrik etmek gerekiyor.

Çünkü, perşembe günü, bir çok kanalın sabah kuşağında, sanki bir şey olmamış gibi, eğlence programlarının tam gaz devam etmesine uyuz oldum... Be mübarekler, be vicdansızlar, hiç mi içziniz sızlamaz sizin... Hiç mi vicdanınız yok, hiç mi evladınız askere gitmeyecek... Ne olurdu bir gün ara verseniz.... Reklam gelirleriniz mi düşer.... Doğru.... İşte sizler, vicdanları parayla satın alınan tiplersiniz ve emin olun ki bu millet sizin bu tavrınıza lanetler yağdırdı...

****

Kurtlar Vadisi Pusu, yeni sezona bomba gibi geliyor. ATV ekranlarından izleyicisiyle buluşmanın heyecanını yaşayan dizi, 10 yaşına yakışır bir fragman ile izleyiciyle buluştu. 10 yıldır reyting rekorları kıran Kurtlar Vadisi Pusu'nun ilk fragmanı da internette en çok izlenen video oldu. 24 saat içinde bir milyon izleyiciye ulaştı.

****

Ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil, Etiler Akmerkez'de ağabeyi ve basın danışmanıyla toplantı yaptıktan sonra, çıkışta aracını beklerken bir anda önünde duran İETT otobüse biniverdi. Yolcular şaşırdı tabii kiu2026 Şoför, "Akbil olmadan olmaz, bedava binemezsiniz" diye takıldı. Ünlü şovmen, bunun üzerine orta kapıdan indi ve iner inmez de İETT'nin yeni nesil akıllı bileti İstanbulkart'ı gösterip şovunu yaptı.

****

Afyonkarahisar'da 25 askerimizin şehit düştüğü haberi sanat camiasında da büyük üzüntüye neden oldu. Ferhat Göçer'in ardından Nihat Doğan da konserlerini iptal etti. Nihat Doğan, Osmaniye Valiliği'nce fakir ve muhtaç durumdaki ailelerin çocukları için düzenlenen sünnet şöleninde konser verecekti. Ferhat Göçer de, 9. Söke Pamuk Festivali ve kurtuluş şenliklerinin kapanış bölümündeki konsere gitmeme kararı aldı.