Dolar (USD)
32.51
Euro (EUR)
34.76
Gram Altın
2440.72
BIST 100
10082.77
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE

08 Ekim 2018

TEFETÖ (Tefeci Terör Örgütü)

Terör örgütlerinin iplerini ellerinde tutanlar, TEFETÖ ile saldıryorlar. Vatandaşın ekmeğine göz dikiyorlar. Sofraları, huzuru dinamitliyorlar.

15 Temmuz öncesinde 6-7 yıl Türkiye'de iç savaş olacağını söyleyenler, şimdi de ekonomik bir kriz olduğunu bunun da 6-7 yıl süreceğini, vatandaşın stok yapması gerektiğini ileri sürerek gerçek bir kriz çıkartmayı, vatandaşın paniklemesini istiyorlar.

Odak aynı...

4 yıl önce, bugünlerdi. BM Suriye özel temsilcisi Staffan de Mistura ve ABD Başkan Yardımcısı Joe Biden, Türkiye'nin DEAŞ'a yardım ettiği iftirasını atmıştı. Bu iftiradan hemen sonra 6 Ekim 2014'te Halkların Demokratik Partisi (HDP), "Halklarımıza Acil Eylem Çağrısı" başlığı taşıyan açıklamasında, "Kobani'de yaşanan katliam girişimine karşı 7'den 70'e bütün halklarımızı sokağa, alan tutmaya ve harekete geçmeye çağırıyoruz." diyerek toplumsal olayların fitilini ateşlemişler, 53 vatandaşın katledilmesine sebep olmuşlardı. Diyarbakır'da Yasin Börü ve arkadaşları sığındıkları evin üçüncü katından atılmışlar, kurşunlanmışlar, üzerlerinden araçlar geçirilerek, ezilmişler hunharca katledilmişlerdi. Katliama karşı olduklarını iddia edenler katliam yapıyorlardı. Mültecilere kucak açan Türkiye'ye teşekkür etmeleri gerekirken saldırıyorlardı. Amaçlarının Kobani ( Aynelarap) olmadığı çok açık.

Bugün "Selahattin Demirtaş'ı hapiste tutma" diyen zihniyet, şehit evlerinden kovuluyor. Teröristleri 'piknikçi' olarak masumlaştıranlar, teröristlerin -ellerinde silah dahi olsa- etkisiz hale getirilmesini istemeyenler en büyük tokadı sandıklarda milletten yiyecekler. Oturup bunu düşüneceklerine hâlâ aynı aymazlık içinde seçim ittifakına hazırlanıyorlar. Terörün siyasi ayağını seçim barajını aşırtıp Meclis'e taşıyanlar, bu katliamların, sofraların yakılmasının azmettiricileri konumundadırlar.

6,7,8 Ekim 2014 olaylarında BBC'de yayınlanan bir yorumda Türkiye'nin Kobani'ye müdahale etmemesi gerektiğine yer veriliyordu. Dolayısıyla Türkiye, bu bölgeye müdahale edemedi, Kuzey Irak'tan gelen Peşmergelerin 'Biji Obama' sloganıyla Türkiye üzerinden Suriye'nin kuzeyine geçmesini sağladılar. Türkiye, 2013'te maruz kaldığı Gezi, 17-25 Aralık terörünün sisi içindeyken ve 1-19 Ocak 2014'te MİT Tırlarına yapılan saldırıların şokunu yaşarken haziranda Türkiye'nin Musul Başkonsolosluğu işgal edilmişti. Ağustosta ilk defa cumhurbaşkanını halk doğrudan seçmişti. Türkiye, büyük bir sistem değişikliğinin sancısı içindeydi. Aralarında 'Muhasebeci Kenan'ın ( Öztürk Yılmaz) da olduğu Musul Başkonsolosluğu mensubu 46 vatandaş Kurban Bayramı arifesinde DEAŞ'ın elinden kurtarılmıştı.

Her yer toz duman içindeyken ABD, stratejik terör ortaklarını adım adım açık bir işgale hazırlıyordu.

Hendek terörüyle Kobani benzeri kantonlar oluşturmak için saldırıya geçtiler; 'öz yönetim' ve 'öz savunma' ilanına, 15 Temmuz'da öldürücü darbeye kalkıştılar.

O günlerden bugüne, içi silah ve mühimmat dolu 20 bine yakın tır ve 5 bin kargo uçağını bölgeye gönderdiler.

Çok ciddi bir saldırıya hazırlanıyorlar.

Ekonomik saldırı bu saldırıya zemin hazırlamak için...

Tefeci Terör Örgütü (TEFETÖ), devrede...

Türkiye, çok açık bir ABD/ NATO tehdidiyle karşı karşıyadır. Türkiye, ekonomisi çökertilerek teslim alınmak isteniyor. Binlerce tır dolusu silahla yapmayı planladıklarını ekonomi üzerinden garantilemek istiyorlar.

Her seçim arifesinde terörü azdırdılar. 3. Havalimanı'nı basmaları ve Batman'daki terör saldırısı düğmeye basıldığının işareti.

Türkiye, 31 Mart 2019 Mahalli İdareler seçimlerine hazırlanıyor.

1970'li yıllarda yaptıkları gibi milleti, yağ ve benzin kuyruklarına sokmaya çalışıyorlar.

Londra'dan Türkiye'deki bankaların içini boşaltmaya kalkışmaları da bunu hep yaptıklarını gösteriyor.

TEFETÖ, 24 Haziran öncesinde de et, patates ve soğan üzerinden provokasyona girişmişti. Şimdi tam bir cürmümeşhut (suçüstü hali) oldular.