Dolar (USD)
32.33
Euro (EUR)
34.69
Gram Altın
2392.94
BIST 100
10276.88
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE

08 Eylül 2016

Terim'e kızanlar!

TÜRKİYE A Milli Futbol Takımı, Dünya Kupası eleme grubundaki ilk maçında Hırvatistan gibi güçlü bir takımdan, hem de deplasmanda bir puan kopardı. Buna dudak bükenler var. Şaşırmamak elde değil.

Televizyon ekranlarına çıkanların bir çoğu, gerçekleri değil kendi hayal kırıklığını dillerine doluyorlar. Bekliyorlardı ki, milli takım yenilsin, Fatih Terim'e daha fazla yüklenelim. Kendi belleklerini bu düşünce üzerine doldurdukları için, beraberlik onları dumura uğrattı. Belleklerini resetleyemediler ve maç öncesi düşüncelerini dışa vurdular. Bur de ortaya Emre Mor ve G.Saray kutlaması krizi çıkardılar. Oysa sözünü ettikleri iki olay da ceviz kabuğunu dolduracak cinsten değildi.

Takıntıları Fatih Terimu2026 Kafayı, adamın TFF'den aldığı paraya taktılaru2026 Yahu size ne adamın aldığı paradan!.. Adam işini yapıyor mu? Tüm umutların bitti denildiği anda görevi kabul etti ve milli takımı Avrupa Şampiyonası'na götürmedi mi? Ha orada başarılı olamadık o ayrı mesele. Ama bizim hedefimiz zaten finallere gitmekti, şampiyonada başarılı olmak değildi kiu2026 Terim göreve gelirken hangimiz, "Bu takımı EURO 2016'da başarılı hale getir" dedi. Hepimizin tek isteği Türkiye'nin finallere katılmasıydı o kadar.

Yenilenen milli takım

Maçı televizyon izlerken ben şahsen milli takımı beğendim. Fatih Terim yepyeni bir milli takım oluşturdu. Aman ne eleştiriler ne eleştirileru2026 Yok bu takım gruptan çıkamazmış, yok bu takım gol atamazmış, yok takımda beyin oyuncu yokmuş, yok takımın golcüsü Cenk olmazmışu2026 Bir sürü saçmalıku2026 İş olsun torba dolsun diye yorum yapıyorlar ve kendi milli takımına güven duymuyorlar. Paso negatif enerji veriyorlar. Böylelerine ben uyuz olurum. Bir cacıktan da anladıkları yoktur bu tiplerin. Kendi güvensizliklerini başkalarına aktarmak gibi terbiye dışı bir tavır takınır bunlar.

Grup iyi yorumcular kötü!

Kardeşim, sen Milli Takıma güvenmiyorsan o senin sorunun. Bari bunu millete empoze etme, milletin moralini bozma. Hem milli takım teknik heyetini hem de yeni takım oyuncularını oyundan düşürme. Ben ve bizler güveniyoruz. Bu takım bu gruptan çıkar, çıkacaktır dau2026 Bir kere gençler çok iyi mücadele ediyor, koşuyor, pres yapıyor. Tek eksikleri uluslar arası tecrübelerinin az oluşu. Onu da telafi edecekleri en iyi grubu düşmüşüz. Sizler kalkıp felaket tellallığı yapıyorsunuz.

Kırmızı-Beyaz forma

Hıncal Uluç gündeme taşıdı. Benim de hoşuma gitti. Son derece kritik günlerden geçtiğimiz ortamda Türkiye A Milli Takımının forması neden Kırmızı-Beyaz olmaz. Turkuaz rengi forma nedir Allah aşkına. Kırmızı-Siyah nedir yau2026 Milli takımımızın değişmez rengi Kırmızı-Beyazdır. Söylersiniz sponsor firmaya, Kırmızı-Beyaz onlarca değişik forma dizaynı yapar. Umarız Sayın Terim, Turkuaz sevdasından vazgeçer de Kırmızı-Beyaz formaya döner.