Dolar (USD)
32.37
Euro (EUR)
34.51
Gram Altın
2382.55
BIST 100
10045.74
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE

26 Aralık 2022

Teslis

Amerika’da hamburger, İngiltere’de tefeci muhabbetinin ardından trioyu (karanlık ilişkiler şovunu) başdanışman Rifkin ile Almanya’da sürdürmek isteyen Bay Kemal’in oyununu adaylık yarışındaki İmamoğlu bozdu. Rolünü Asena Meral’in çaldığını düşünen Bay Kemal hayalindeki tahtı kaptırmamak için palas pandıras şovunu yarıda keserek Saraçhane tiyatrosunda figüranlığa razı oldu.

Koca CaHaPa’nın başkanına figüranlık rolü yakıştırılamamış olacak ki, İmamoğlu grup toplantısına çağırarak haddi bildirildi. Had bildirme oyununda ise, Bay Kemal, kendisinin baba, İmamoğlu’nun da oğlu olduğunu ilan ediyordu. Bu tartışmalar arasında dostum Aydın Ünlü, özel grubumuzdan Kılıçdaroğlu’nun üstünde baba, İmamoğlu’nun üstünde oğul, Akşener’in üstünde ruhul kudüs yazan bir fotoğraf paylaştı.

Malumunuz olduğu üzere teslis üçleme, tevhid dini Hristiyanlığa şirki karıştıran, eski Yunan’da Zeus, Hera, Apollo, Mısırda Amen, Mut ve Hansu pagan inanışının yansıması. Hikayemizdeki her üç aktörün de neseben teslis kültürüne uzak olmadıklarını hatırlatmakla yetinelim. Babanın görevi yaratma, oğulun görevi kurtarma, kutsal ruhun görevi ise kutsama. Altılı maşanın cumhurbaşkanı adayının belirlenmesinde, Baba bay Kemal’e Erdoğan’ı devirmek için masayı ayakta tutmak, oğul Ekrem’e kurtarma (altılı masanın en cengaver askeri), kutsal ruh Meral’e (sözde başbakan) de kutsama görevleri düşüyor. Efsaneye göre üçlü çatışmanın sonunda oğulu kutsayan Meryem ananın babayı taca atması kaçınılmaz.

Bir üçtür, üç birdir saçmalığının yansıması olarak tanrının vasıflarını farklı kişilerde toplama geleneği antik Yunan, Roma ve Rönesans evrelerinin ardından günümüzde laiklik ve demokrasi kılıfı altında İslam toplumlarına yedirilip duruyor. Yasama, yürütme, yargı erkler ayrılığında da bu trioyu görebilirsiniz.

Fransız ırkçı laisizmi ile çıkarcı sömürgeci demokrasinin Türkiye’deki kullanılmaya müsait maşası Kılıçdaroğlu ve arkasında saf bağlayarak (tanrının imparatorluğu) iktidardan pay kapmaya çalışan güruh her ne kadar kendilerini uyum içinde gösterseler de paçalarından para ve iktidar açlığı sızıyor.

Sömürgeci, köleci, ırkçı, ayrımcılığın günümüzdeki temsilcisi olduğu halde algı operasyonlarıyla kendini cici gösteren Batı Medeniyeti, her ne kadar eşitlik, hoşgörü ve katılımcılığı kendine kalkan yapsa da öz itibariyle güce, güçlerin çatışmasına dayanmaktadır. O yüzden batı kendinden olmayanı kendine eşit görmez, ırkçılık had safhadadır, hoşgörü yoksunudur, hiçbir zaman bir Yunus bir Mevlana yetiştirememiştir, diğer ülkelerdeki katılımcılıktan anladıkları ise kendilerine hizmet eden azınlıkları çoğunluğa tehakküm ettirme anlayışıdır.

İngiltere’nin eski İstanbul Başkonsolosu Leigh Turner, malum oyunun bir parçası olarak sosyal medya hesabından Bir masa üzerinde Hürriyet gazetesinin Dağlıca’da 16 şehidimizle ilgili manşet habere bakan kedisi Troy’un fotoğrafını “Kedim Troy ile 2016 yılında İstanbul’da kahvaltı. Masaya yatırılmada ama ön patileri iyiydi” yazısıyla paylaştı. İngiliz diplomatın kahvaltı masasında Dağlıca şehitleri var. Dağlıca’yı yaptığını ima ettiği kedisinin de pençesi güçlüymüş. Turner’ı MİT tırlarından, Türkiye’de patlayan terör bombalarına, Can Dündar ziyaretlerinden FETÖ'cülere sahip çıkmaya kadar birçok işte parmağı olan kendini bir garip evliya çelebi olarak lanse eden ilginç bir kişilik olarak tanıyoruz.

Kedilerle ilgili rahmetli Orhan Kural’dan oldukça ilginç efsaneler dinlemekle birlikte Mısır mitolojisinde Ra’nın kızı Bastet’in kedi formunda sırların bekçisi olduğunu yazıyor kitaplar. Kedimizin adı ise Tory. Bize direk Troya’yı hatırlatıyor. Yani içerdeki işbirlikçi hainleri. Yani PKK terör örgütüne operasyon yaparsanız Troya atındaki hainlerin devreye gireceği uyarısını yapıyor. Dağlıca katliamında parmağı olduğuna işaret eden Mr. Turner, tepkiler üzerine gönderiyi sildi. Mr. Turner’ın paylaşımda bulunduğu sıralarda ise ABD’li komutan General Matthew McFarlane, IKYB Başkanı Bafıt Talabani ve Türkiye’nin Suriye’de operasyon yapmaya hazırlandığı SDG terörist yapısının başı Mazlum Abdi kod Ferhat Abdi Şahin ile buluşturdu. Bu görüşme ile Amerikalı komutan PKK teröristlerine yeni bir alan açtığını gözümüze parmak sokarak gösteriyor. ABD, teröristleri himaye planında başka bir evreye geçti.

Mr. Turner’in mesajının ardından Paris’te 90 yaşında William M. İsimli bir ırkçı garip bir saldırı gerçekleştirdi. PKK’nın Paris’teki sözde kültür merkezine yapılan saldırının Türkiye tarafından yapıldığı yalanı Türk istihbaratının başarılı çalışmasıyla ellerinde kalan Fransa’nın katilin kimliğini yayınlaması üzerine Kadil’deki terör baronları Paris’i karıştırdı. Gara yalanı da, kimyasal yalanı da ellerinde patladığı gibi şimdi Paris fitnesi de yüzlerine bulaştı. Sizce Turner’ın uyarısı elinde mi patladı dersiniz yoksa, yeni terör saldırı ve hilelerine karşı bizleri uyanık olmaya mı davet etti. İtle yatan bitle kalkar. Kedidir, kedi…. Vesselam…..