Dolar (USD)
32.43
Euro (EUR)
34.77
Gram Altın
2440.00
BIST 100
10082.77
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE

02 Nisan 2018

Türkiye kararını verdi

Görüyorsunuz bir tek ABD değil, AB ülkeleri; başta da Fransa, DEAŞ ile mücadele kılıfı altında terör örgütlerine destek veriyor. Terör örgütlerini bölgedeki kirli planları için kullanıyor, bölge halkını onların vesayeti altında tutmak istiyor.

Şimdi de Fransa konuşmaya başladı. Söz konusu zulüm olunca Fransız kalan Fransau2026

Biz de soralım Fransa'ya:

Fransız Özel Kuvvetlerinin Suriye'nin kuzeyinde YPG/PKK kontrolündeki bölgelerde ne işi var?

Neden oradalar?

Onlar orada diye zulümler sona mı erdi?

Aksine zulümler çoğaldı. Fransa, bölgede 5 askeri üste varlık gösteriyor ama masumlar her gün terör örgütleri tarafından katlediyor. Kimse bizim aklımızla dalga geçmesin. Bölgede huzuru düşünen tek ülke Türkiye. Türkiye bölgede, huzur, kardeşlik ve barış için mücadele veriyor. Sonuna kadar da verecek. Bunu ABD engelleyemedi, Fransa'da engellemeyecek. O eski Türkiye yok. İradesine hakim çıkan, mazlumlarla omuz omuza veren yeni ve güçlü Türkiye var. Kimse bize akıl vermeye kalkmasın. Terör dünyanın ortak düşmanıysa herkes yanımızda dursun.

Durmayacaklarsa sussunlar.

Onların sözleri, üstü kapalı tehditleri bizleri durduramaz. Biz adaletin temsilcileriyiz. Bölgeye adaleti tam anlamıyla getirene kadar da direneceğiz. Biz, Cerablus'u özgüleştirdik, Afrin'i de özgürleştiriyoruz. Hedefimiz tüm bölgeyi özgürlüklerle tanıştırmak, bölgeyi bölge insanının yönetmesine zemin hazırlamak. Bu hem insani, hem imani, hem de vicdani bir görev.

**

Görüyorsunuz. Hepimiz gözlemliyoruz. Türlü oyunlar deniyorlar. Güçlenen Türkiye'yi durdurmak için her yeni güne, yeni bir kirli planla başlıyorlar. Ama hamd olsun başaramıyorlar. Başaramayacaklar. Türkiye kararını verdi. Millet ne derse o. Milletin sözünün üstüne söz söylemeye hakları yok. Bizi durdurmayı, terörle başaramadılar. Darbeye kalkıştılar. Hem terörü hem darbeyi alt edince ekonomik tuzaklar kurdular. İşte bunu da aştık. Çok şükür. Türkiye 2017'de yüzde 7,4 oranında büyüme kaydetti. Tüm güçleriyle saldırdılar; ekonomimizi sarsamadılar. Yüzde 7,4'lük büyüme oranıyla dünya ekonomisinin yüzde 85'ini temsil eden G20 ülkeleri arasında birinci sıraya yerleştik. İndiremezler. Bizler kardeşliğimize sahip çıkalım, direnişimizden vazgeçmeyelim her defasında ellerini boş göndeririz.

**

Türkiye, dışarıda kurgulanan büyük oyunlara karşı mücadele verirken içeride emperyalist senaryolara CHP sahip çıkıyor. Figüranlık rolü kapmak için elinden ne geliyorsa yapmaya çalışıyor.

CHP, ABD ne derse, onu diyor.

CHP, Batı Türkiye'ye karşı hangi hamleyi yaparsa, onun üzerine siyasetini dizayn ediyor.

Gündeminde vatandaş yok. Gündeminde masumlar yok. Gündeminde terörün aldığı canlarımız yok.

Açık konuşalım. Açıkça da yazalım: CHP siyasi bir hareketten çok Türkiye'yi hedef alanların sözcülüğüne soyunan bir lobiye dönüştü. Bu dönüşüm ile millet elbet sandıkta hesaplaşacak. Her şeyi halk görüyor.