Dolar (USD)
32.33
Euro (EUR)
34.69
Gram Altın
2392.94
BIST 100
10276.88
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE

14 Nisan 2016

Üst aklın paranoya olduğuna 'Karar' kılmışlar!

Üst aklı bir paranoya olarak görüyor. Bir takım nevrotik sorunları olan yazarların da cahil cesaretiyle kafalarında öylesine hayali düşmanlar ürettiğinden bahsediyor. "Tayyip Erdoğan'a diz çöktürmek istiyorlar" diyenleri hastalıklı zihniyet olarak tarif ediyor. "Bir istiklal savaşı verdiğimizi" ifade edenleri de bilgisiz ve cahil olarak görüyor. Bunu Yeni Şafak Gazetesi'nde yayın yönetmenliği yapmış, 2007 seçimlerinde milletvekili olmuş sonra Star Gazetesi'nin başına geçmiş sonra Akşam Gazetesi'nin genel yayın yönetmenliğine atanmış Mehmet Ocaktan söylüyor!

Onca olan bitenden sonra kalkmış bunları söylüyor bize! Son 200 yıllık tarihi bile analiz etmekten aciz, dünyada olan bitenden haberi olmayan birinin bu mevkilere nasıl geldiğine inanmakta güçlük çekiyor insan. Belli ki Erdoğan karşıtlığı onun da kimyasını bozmuş. Erdoğan, üst akıl var dediği için oluyor bunlar!

Dünyada hakimiyet kurmaya çalışan bir yapının varlığı bugün komplo teorisi olamayacak kadar açık ve net bir biçimde kendini gösteriyor. Bakınız bugün dünyada 37 milyon şirketten sadece 43 bini çok uluslu şirkettir. Bu çok uluslu şirketler dünya ekonomisinin yüzde 40'ından fazlasını kontrol ediyor. 43 bin şirkete ise 1318 holding, 1318 holdinge de 147 finans kuruluşu hükmediyor. Kısacası Ramazan Kurtoğlu Hoca'nın da ifade ettiği gibi bugün Dünya ekonomisinin %40'dan fazlasını işte bu 147 finans kuruluşu yönetiyor. Bunların da başında 3-5 aile var!

Bugün ABD'nin dış borcunun 15 trilyon dolar olduğu bir dünyada tek bir ailenin sadece 2004 itibariyle -o da mülkler hariç- bilinebilen servetinin 30 trilyon dolar olduğu bir düzenekten bahsediyoruz. Bu aile, medya sektörünün %80'ini de tekelinde bulunduruyor. İstedikleri ülkelerde kriz çıkarabilecek kadar güçlü olan ve dünya halklarını tehdit eden bir yapının varlığı ile karşı karşıyayız. Bu yapı, sıradan birkaç iş adamının gösterdiği olağanüstü gayretin bir neticesi değil. Geçmişi yüzyıllara dayanan ve tek hedeflerinin İslam coğrafyasını parçalamak olan derin bir akıldan bahsediyoruz. İşte Erdoğan, Türkiye'yi köle yapmak isteyen bu güçlerle savaşıyor. Bu yüzden buna "istiklal savaşı" diyoruz.

Mehmet Ocaktan sanırım Abdülaziz'e ve Abdülhamid'e kurulan İngiliz tezgahının detaylarını bilmiyor. Osmanlı'nın en çok borcunun Bank Of England'a olduğunu bu bankanın da Siyonist bir ailenin elinde olduğunu, borçların ödenmesi şartıyla karşılığında Filistin topraklarının istendiğini de bilmiyor. Bu arkadaş sanırım 4 Şubat 1863 yılında İstanbul'da kurulan Osmanlı Merkez Bankası'nın sermaye ortakları arasında yine bu ailenin yani Mayer Amschel Rothschild olduğunu da bilmiyor.

New York Times'in üst aklın propagandasını yapan bir yayın organı olduğunu bilmeyen kalmadı. 1886 da Abdülhamid Han için "Halkın saygısını kaybetti, İmparatorluğu sattı, ülkesini zorbalıkla yönetiyor" şeklinde manşetler atan bu gazete aynı manşetleri Tayyip Erdoğan için de atmadı mı? Otuzun üzerinde ülkede 150 den fazla medya organına sahip olan ve yayın ilkelerinden biri de; "İsrail'in çıkarlarını dünya üzerinde korumak" olan Axel Springer şirketinin hedefinde de Erdoğan'ın olması sizce bir anlam ifade etmiyor mu?

1860'da Paris'te 17 tane Yahudi gencin kurduğu ve FETÖ'nün de ilham aldığı Alliance İsraelite Üniversel okullarının arkasında Osmanlı maliyesini altüst eden küresel baronlardan Maurice de Hirsch ve Rothschild Bank'ın olduğunu bu okulların da temel gayesinin İslam ülkelerine yönetici yetiştirerek içeriden yıkmak olduğunu bilmiyorlar mı? 1982 yılında yazılan Oded Yinon planına göre bugün Suriye'nin de üçe bölüneceği projesi hangi aklın ürünüdür?

Erzurum'un bir köyünde dünyaya gelen sıradan bir vaizin dünyanın birçok ülkesinde 2000'den fazla okul açmasına sadece ABD'de 200'den fazla sivil toplum örgütü kurmasına nasıl bakıyorsunuz? Cemaat kisvesi altında faaliyet yürüten bu karanlık yapının vakti geldiğinde Erdoğan'ı hedefe koyarak ülkeyi ele geçirmeye çalıştığını göremeyecek kadar nasıl körleştiniz? 17-25 Aralık nedir? Bugün tüm terör örgütlerini bir araya getiren, MHP'ye operasyon yaptıran, AK Parti içinden sizleri de bu şer cepheye çekmek isteyen üst aklı paranoya olarak görüyorsanız ya cahilsiniz ya da yeminli Erdoğan düşmanı art niyetli insanlarsınız.