Dolar (USD)
32.39
Euro (EUR)
34.74
Gram Altın
2395.68
BIST 100
0
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE

11 Ağustos 2016

Yenikapı'da verilen mesaj: Bu daha başlangıç!

15 Temmuz üst aklın Tapınakçı, Evanjelist, Kabalist yapıdaki bir terör örgütü eliyle Türkiye'ye verdiği bir uyarı mesajı ise Yenikapı'da bir araya gelen/toplanan -Kürt, Türk, Laz, Çerkez, Alevi, Sünni, sağcı, solcu, ülkücü- hemen her kesimden milyonlarca insanın verdiği mesaj da "daha yeni başlıyoruz" oldu. Sabahın ilk saatlerinde yağan güzel bir yaz yağmurunun hemen ardından yollara düşen insanlar gün boyu tekbir sesleri eşliğinde Yenikapı'ya akın etti. Dünyanın gördüğü en büyük kitlesel tepki hareketlerinden biriydi bu! O gün 79 milyon Çanakkale ve İstiklal Harbi yıllarında olduğu gibi tek yürek olup 200 yıldır bu topraklar üzerinde hesabı olan küresel güçlere meydan okudu. 1071 ruhu o gün Yenikapı'da tekrar dirildi. O gün Tapınakçı, İslam düşmanı, Haçlı zihniyetinin temsilcisi/baronları karşılarında Kudüs fatihi Selahaddin Eyyübi'yi, Malazgirt fatihi Sultan Muhammed'i, İstanbul fatihi Sultan Mehmed'i gördüler.

Tayyip Erdoğan'ın şemsiyesi altında bir araya gelen her kesimden insan dünyaya birlik olmanın ne denli kıymetli bir hazine olduğunu bir kez daha hatırlattı. Türkiye'de başlayan bu direniş aynı zamanda dünyanın tüm mazlum insanları için de yeni bir başlangıç ve umuttur. Biz bu toprakların yerlisiyiz ve burada kalıcıyızu2026 Tayyip Erdoğan bu ülkenin yerli, özgün, özgür, dirayet ve basiret sahibi olan bir lideridir. Beştepe, yerli siyasetin imal edildiği başka bir deyişle milli iradenin sembolize edildiği bir mekandır. 1000 yıllık hikmet yolculuğunun durak yeridir. Artık bundan böyle milletin tüm fertleriyle birlikte büyük düşünen, projeleri ve hedefleri olan aktör bir ülke var karşılarındau2026

Bu topraklarda bir daha ikinci bir Abdülhamid vakası yaşanmayacaktır. Buna izin vermeyeceğiz. O gün liderimiz Erdoğan da Yenikapı'da üst akla net bir şekilde şu mesajı verdi. 200 yıldır ilmek ilmek işlediğiniz tüm planlarınızı biliyorum, bizi esir almak için düzenlediğiniz tüm entrikaların, içimize yerleştirdiğiniz, satın aldığınız tüm kesimlerin, müstakbel projelerinizin hemen hepsinin farkındayım. İşte kutuplaşıyor, ayrışıyor, iç savaşın eşiğinde dediğiniz Türkiye! İşte 60 yıldır içimize yerleştirdiğiniz ajanlarınız, siyasetçileriniz, bürokratlarınız, akademisyenleriniz, askeriniz, polisinizu2026 Her şeyi biliyorum. Bugün burada tek yürek olan milletimle ben gerekirse vatanımız uğruna ölmeye hazırız! İşte meydan, işte direniş, işte mücadeleu2026 Bu mesaj/duruş bugüne kadar verilen en net mesajdı.

Kıymetli dostlar, bugün yaşanan aynı zamanda bir dinler savaşıdır. 3.Dünya Savaşı bir dinler savaşı olacaktır. İslam'ı dünya tarihinden silmek istiyorlar. Müslümanların dirençlerini kırıp yeni bir Tanrı imparatorluğu kuracaklar. Erdoğan bu büyük projeye çomak soktuğu günden beri hedeflerinde olan bir liderdir. Bugün ABD'nin 14 başkanı 1632 yılında Mayflower(Mayıs Gemisi) adlı gemiyle Hollanda'dan İngiltere'ye oradan da Amerika'ya getirilen 102 kişilik bir kafileden seçilmiş başkanlardır. Hepsi bir projenin ürünüydü, hepsinin hedefinde Müslümanlar vardı. Buna son başkan Obama da dahil.

Bu asırlık kin ve öfke hala geçmiş değil. Bugün FETÖ, ABD ve İngiltere eliyle Türkiye'ye özel üretilmiş büyük bir projedir. FETÖ'nün kurucu ataları da biliyor bunu! TV'lere çıkıp saatlerce konuştuklarına aldanmayın! Günlerdir pişmanlık hikayelerini anlatıyorlar bize! İşe yarar tek bir bilgi vermiyorlar. Bize hakikati anlatmıyorlar. İngiliz kültürüne yaptıkları katkılarından ötürü Gülen'e az madalya takılmadı. Okulları dünyanın her yerinde birer CIA bürosu gibi çalıştı. Yıllardır Anadolu'nun çocuklarını devşirerek onlardan birer canavar yarattılar! Binlerce insan, ilkokul mezunu bir psikopatın peşine takılarak vatan haini oldu! Erdoğan üst aklın bize kurduğu işte bu tuzağı boşa çıkardı. Yıllardır sincice örgütlenerek Müslümanları birbirinden uzaklaştırmaya, özünden koparmaya çalışan bu tür projelere "dur" dedi. Bu yüzden Erdoğan'a büyük bir kin besliyorlar. Lakin onlar saldırdıkça, tuzak kurdukça biz daha çok kenetleniyoruz. Bu yüzdendir ki asla başaramayacaklar!

Hala darbenin ardında "ABD'yi aramayın hele hele üst akıl seviyesizliğine hiç düşmeyin" diyerek FETÖ'yü aklamaya, milleti yıldırmaya çalışan yazarlar var. 2004 CIA raporunda Ortadoğu'da içinde Türkiye'nin de bulunduğu 22 ülkenin sınırlarının değişebileceği yazıyor. Türkiye'yi küresel şiddet ve çatışma riskine en açık ülkeler grubunda gösteriyorlar. Öyle ki 7 Haziran seçimlerinden sonra Erdoğan'a rağmen, millete rağmen ülkemizi AB ve ABD güdümünde, kontrol edilebilir bir ülke durumuna getirmek için çok çaba sarf ettiler. Lakin başaramadılar. Türkiye, ABD'nin kontrolünde bir ülke mi olacak yoksa kendi politikalarını üreten, ayakları üstünde duran, bağımsız bir ülke mi? Verdiğimiz mücadele budur? Yenikapı bu kararın net bir şekilde verildiği tarihi bir gün oldu.

@ufukcoskunn