Dolar (USD)
32.39
Euro (EUR)
34.58
Gram Altın
2392.28
BIST 100
10045.74
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE


Yeryüzündeki Tüm Minarelerden Ezanlar Okunduğunda

Ne kadar çok acı var dünyada, görüyorsunuz değil mi? Ve Türkiye'den başka bir ülke de yok, tüm bu acılara son verecek. Tüm mücadele bunun için zaten. Bātıl cephesinde değişen bir şey yok, görevlerini (!) yapıyorlar: Öldürüyorlar! Topyekün hem de! Sorun bizde, Hak cephesinde yani. Ölüyoruz, bile bile! Müslümanlar kurban kesiyor, gâvurlar müslüman kesiyor! Anlayan varsa beri gelsin. Türk Devleti zulüm gören müslüman veya gayrimüslim her türlü mazlum insan için, resmi-gayri resmi tedbirlere hazır olmalı her zaman...

Bağımsızlık bu Milletin karakteridir ve kaderidir. İçimizdeki ve dışımızdaki yerli-yabancı tüm gâvurlar ve hainler bunu çok iyi bilir! Türk Devleti ‘abd’ dâhil, gelebilecek her türlü saldırıya tüm kurumlarıyla hazırdır. Siyonist sermayenin şer imparatorlukları bizim elimizle yıkılacak, evelallah... Kahraman ordumuz ve dualı insanlarımız var olduğu müddetçe, çalışarak, üreterek, yardımlaşarak, adaleti ve liyakati her zaman baş tacı yaparak, bir ve beraber olduktan sonra, Türkiye üzerine kirli hesaplar yapan dış ve iç düşmanların başarıya ulaşma ihtimali sıfır bile değildir!

Mescid-i Aksa'ya giden yol Ayasofya'dan geçiyordu. Bunu herkes biliyor ve bekliyordu. Şimdi hedef Kudüs. Bu bayrak oraya dikilecek, evelallah. Tabi ki etrafı habis ruhlu çöl şeytanlarınca çevrilmiş olan maddi ve manevi olarak esaret altındaki “Kabe”’nin bu esaretten kurtarılması ve burada yeniden Türkiye’nin önderliğinde “İslam Birliği”’nin oluşturulması şart. Bu birlik bize yeniden “Kudüs”ün fethini müyesser kılacak.

Müslümanlar ve dini, ırkı, düşünce yapısı ne olursa olsun, sömürülen tüm dünya mazlumları “Kuklacı”yı gördüklerinde, oyun (!) bitecek!

Hoca Ahmet Yesevi, Hacı Bayram-ı Veli, Akşemsettin, Fatih=Feth-i Mübîn… “Madde ve Mana”'nın Türk Devleti'ndeki ittihadı böyle olunca ‘iri’ olduk her zaman. 'Din ü Devlet' kavramının yeniden kadim Türk Devlet örf ve geleneğindeki asli yerine oturması için devlet kurumlarındaki 'öze dönüş' çalışmasına özellikle “adalet” ve “liyakat” esasına da riayet edilerek devam edilmelidir. Kapı içeriden kilit tutunca, Türk Devleti hamlelerini yapmaya başladı artık. İnsanlığı kene gibi emen İblis’in yeryüzündeki çocukları korksun artık!

An gelir ezanlar okunur yeryüzündeki tüm minarelerden ve sulh-u salah'a kavuşur cümle âlem…

Biiznillah…