Dolar (USD)
32.52
Euro (EUR)
34.84
Gram Altın
2433.35
BIST 100
0
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE

28 Şubat 2024

​Zalimler için zayıf Türkiye

32 yıl önce...

26 Şubat 1992...

Karabağ Hocalı'da yüzlerce Azerbaycan Türk'ünü Ermeni çeteleri, Rus güçlerinin de desteğiyle katletti...

Türkiye'de ise o günlerde de terör örgütleriyle ittifak yapanlar bu katliama, soykırıma sessizdiler. Gündemleri de cumhurbaşkanının meşruiyetini sorgulamaktı.

Yaralılar ve sivillerin tahliyesi için Elçibey'in istediği helikopter gönderilemedi.

Laik- antilaik, irtica söylemleriyle Türkiye, kendi kendini yiyen bir acayip cendereye itildi.

5 yıl sonra...

Alçaklık ve ihanetin gemi azıya aldığı, ülkenin yağmalandığı, bin yıl süreceği iddia edilen 28 Şubat post modern darbe süreci başlatıldı.

28 Şubat 1997...

10 saate yakın süren MGK toplantısında Başbakan Necmettin ERBAKAN'a omuz atmaların, alkollü içki istemelerin yaşandığı süreç...

Bugün 27 yaşında olan o gün ya doğmamıştı, ya da bebekti.

O günlerde ilkokul 1'inci sınıfta olanlar, camilerde verilen yaz Kuran kurslarına gidemediler, bugün orta yaştalar...

O günlerde üniversite de öğrenci olanlar, kılık kıyafetlerinden dolayı derslere alınmadılar, ikna odalarında sorguya çekildiler, okullarından atıldılar, çalışanlar işlerinden edildiler. Meslek lisesi mezunları üniversite sınavında soruların tamamını da doğru cevaplandırsa bile alanı dışında istediği bir bölüme kayıt yaptırmadılar. Katsayı uygulamasıyla bu mezalime kılıf buldular. Kesintisiz eğitim adı altında öğretimi 8 yıla çıkartıp imam hatip liselerinin orta kısmının kapısına kilit vurdular. Meslek liselerini cezalandırıcıaparat olarak kullandılar. Öğleki hem meslek liselerine geçişi zorlaştırdılar hem de meslek liselerinden liselere geçişi yasakladılar. Geçişlerde dahli olan müdürleri de en şiddetli şekilde cezalandırdılar.

Bugün 28 Şubat...

27 yıl geçtiği halde hâlâ o pis, mendebur artıklar, kürsülerde ahkâm kesiyorlar, terör örgütleriyle iş pişiriyorlar.

Bugün 50'li yaştakiler bu siyasi ve kültürel soykırım sürecini iliklerinde hisseden nesildir. Buradan bile bu melun sürecin yıkıcılığı anlaşılabilir.

Bu Siyonazi tarikat damarı, Türkiye'nin ilerlemesinden korkmasının sebebi zulümlerine devam edemeyecekleridir.

5'inci nesil savaş uçağı KAAN'ın uçuşu, savunma sanayisinde ki atılımlar, Libya, Somali, Azerbaycan ve bölge ülkeleriyle yapılan anlaşmalar, onları korkutuyor

1992'de Karabağ'a bir helikopter gönderemeyen Türkiye, 10 Kasım 2020'de Karabağ'ın işgalden kurtarılması için İHA, SİHA gönderdi. 28 yıldır çözümsüzlüğe sürüklenen Karabağ meselesi böyle çözüldü.

32 yıl önce İsrail'in güdümüne sokulmak istenen Türkiye, 26 Şubat 2024 Pazartesi günü Lahey Uluslararası Adalet Divanında İsrail'in soykırımcılığını haykırdı, insanlığın vicdanını seslendiriyor.

Gazze kasapları ve onların uzantıları, Siyonazi tarikatının müntesipleri artık yolun sonuna geldiler. Bütün algı aparatları miadını tamamladı.

İnsani vasıflarını kaybetmemiş herkes mazlumun yanında yer alırken, terör örgütleri ve sırnaşıkları elim akıbetten kaçamayacaklar.

*

ABD Hava Kuvvetleri askeri 25 yaşındaki Aaron Bushnell, 25 Şubatta İsrail'in Washington Büyükelçiliği önünde: "Artık soykırıma iştirak etmeyeceğim. Şimdi oldukça şiddetli bir protesto düzenleyeceğim ancak Filistinlilerin işgalcilerin elinde yaşadıkları karşısında benim eylemim çok da büyük bir şey değil." diyerek kendisini ateşe verdi. Siyonazi medya gündemine almadı.

*

Filistin Başbakanı, Devlet Başkanı Mahmut Abbas"a istifasını sunmuş.

Bakalım, Mahmut Abbas istifasını Netanyahu'ya ne zaman sunacak?