Dolar (USD)
32.47
Euro (EUR)
34.73
Gram Altın
2440.77
BIST 100
9915.62
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE

25 Mart 2016

'Zırvadan zirveye' beddua sağanağı\u2026

Ehli imanın son göreceği de buymuş meğer; sevgi dilini, hoş görüyü sadece İslam düşmanlarına görev edinmiş, güzelce kullanmış zevattan, okyanus dalgaları hırçınlığında ki beddua 'sessiz insanların' 'zirveye' olan muhabbet kalkanına, hayırlı dua dolu sinelerine çarpmıştıru2026

Zalime, namussuza, küffara ve her türlü kötülüğü sergileyene hesap günü ve cehennem gerekli bir bedduadır. İlah-i adalet, asla mazlumu mağdur etmez. Beddua etmemek, Allah'ın hakkı teslim edeceğine güvendir, imandır. İnanan bilir ki ahı yerde kalmayacak. Haya eder kötü duadan, hatta insaf eder, acır ve dua eder. Hayırlı dua kulluktur, Müslüman'a beddua ise Allah'ın hesap soracağına güvensizliktir.

Hiç beddua ederek makam mevki ya da evliya olmuş kimse yoktur. İnsanlar, Allah dostları için dememişlerdir: " Merhum ne güzel beddua ederdi" Gazalu00ee'ler, Mevlana'lar, Bediüzzaman'lar yara sararak, kalpleri ferahlandırarak, dualar ederek, Hz. Peygamber (sav) ümmeti için gerçekten dert çekerek dava adamı olmuşlardıru2026 Gerçek mümin, sadece zalim karşısında en fazla; "Allah'ım görüyorsun halimi, sana havale ediyorum der ama dinine diyanetine, kulluğuna, Peygamberine dokunulunca, gücüde yetmiyorsa beddua silahını kuşanıru2026 İnsanın, din kardeşine yaptığı beddua, şımarıklıktan, iman zafiyetinden öte bir şey değildir. Ya da hırslarının, dünyalıkların esiridir.

Müslüman'a yapılan beddua, karanlık ilişkilerin sözcülüğünü yapan ağzın, hayırlısını istemeden imtina etmesi, haddini aşıp, Allah'a ne yapması gerektiğini dile getiren iğrenç bir ağızdıru2026 Ayrıca 'zirvede' küfre hizmet eden, ülkeyi her geçen gün bataklığa sürükleyen, fakir eden mutsuz eden, İslam nişanlarını ortadan kaldıran biride yok ki. Velev ki olsa bile, yine beddua edilmez, ıslah olması için hayırlı dua edilir. Gemi kaptanına beddua etmek, kendi ayaklarına sıkmak değil midir?

Ne kadar susan insan varsa, o kadar edep ve haya varu2026 Sizin 'zırva' dediğiniz yerden 'zirveye' kadar bu vatana sevdalı ve asla Siyonistlerle beşik kertmemiş insanlar mevcut... Evet, bu millet susuyor. Sizin beddua krizine girdiğinizden beri şaşkın, uğradığı hayal kırıklığıyla kendine gelmeye çalışıyoru2026 Sevgi dili görünümlü ama zehirleyen bir dilden, kaportası hoşgörü, içi karanlık planlar olan yapıdan hayal kırıklığına uğramış susuyor; Allah'ın hesap gününe olan inancından dolayı bekliyoru2026

Gülen'den, dünyanın acımasız zalimlerine ne hikmetse beddua dip köşe saklanarak tabansız çıkmış. Hiç zalime küffara, din mazlumlarına zulüm eden zındıkaya, içerdeki işbirlikçilerine, çocuk katleden adeta insan eti yiyen, gaddarca terör estiren İsrail'e beddua yok. Irak'ta güya demokrasi için bir milyonun üzerinde Müslüman'ı imha eden, Afganistan ve Pakistan'a ikiz kule kazığı çakmış, Suriye'de vahşete doymamış ABD, Rusya ve batıya hiç ama hiç beddua yok. Suriye'nin yakınındaki o çek sevdikleri, otorite kabul ettikleri ülkeye gönül borçlarını sadece Müslümanlara sahip çıkan yüreği de uzun olan Erdoğan'a beddua ederek ödüyorlaru2026 Myanmar vahşetini gerçekleştiren alçaklara, Doğu Türkistan Katliamını dünyanın gözü önünde sergileyen Çin için neden beddua yok? Evet, illaki beddua yapacaksan Müslüman kıyımı yapanlara, tüm kainata hitap eden Kur'an-ı Kerime ve sünnet-i seniyyeye tahammül edemeyen gerçek yobazlara beddua yap.

Dünyada ne kadar bedduayı hak etmiş Allahsız zalimler, insan toplulukları var, Gülen'in bedduası kıyısına köşesine hiç yanaşmıyor, tam tersi destek, hayranlık ve gönül bağı sergileniyor. Küffar beldesinde durup, İslam'ın ve insanlığın hizmetinde olanlara beddua etmek, ulaşılmamış hedeflerin intikamı değil midir?

Erdoğan, kendi insanını gerçek şekilde slogansız seviyor ve Müslüman ümmetlerin içten dualarını alıyoru2026 Sizin 'zırvadan zirveye' bedduanız ise Allah bilir ya; hayatınızın çok kötü finali oldu. Bu topraklarda dindarları öksüz kalmaktan kurtaran, her türlü hürriyetini sağlayan insanlara bedduanız, İslam dünyasının muhabbet dolu duası yanında çok çirkin kaldı. Ne diyelim ihtiraslar evliyayı bile yoldan çıkarıru2026

Son söz: Biz size İsrail ve üst aklın menfaatlerini tek etmeniz için dua edeceğizu2026