Dolar (USD)
32.18
Euro (EUR)
35.00
Gram Altın
2499.16
BIST 100
10643.58
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE

İspanya'da gündem Arda Güler

Dünya devi Real Madrid'e transfer olan Arda Güler, şimdiden adından söz ettirmeye başladı. İspanya'da manşetleri süsleyen genç yıldız sahaya çıkmak için gün sayıyor.
İspanya'da gündem Arda Güler
13 Temmuz 2023 10:41:19
Dünya devi Real Madrid'e transfer olan Arda Güler, şimdiden adından söz ettirmeye başladı. İspanya'da manşetleri süsleyen genç yıldız sahaya çıkmak için gün sayıyor.

Arda Güler, Gençlerbirliği altyapısından İstanbul'un yolunu tutarak başladığı futbol macerasını dünya devine rekor ücretle transfer olarak taçlandırırken şimdiden futbol severler tarafından futbol tarihine geçecek bir yıdız gözüyle bakılıyor.

Fenerbahçe'den İspanyol devi Real Madrid'e 20+10 milyon euro bonservis bedeli karşılığında transfer olarak.dikkatleri üzerine çeken Arda Güler İspanyol spor gazetelerinde manşetleri süslemeyi sürdürüyor.

İspanyol Marca gazetesinden Pablo Polo, Arda Güler'in yeni takımıyla geçirdiği üç günü sayfalarına taşırken okuyucularına aktardı.

Antrenmana çıktığı ilk andan itibaren kalitesini gösteren Arda Güler, sosyal medyada yayınlanan video görüntüleriyle Real Madrid taraftarlarını kısa sürede etkiledi.

Arda Güler'in top kontrolü ve topla yaptığı hareketler daha ilk idmanda hem futbolcuları hem de teknik ekibi etkilerken sosya medyada yayınlanan videoların yüksek etkileşim almasıyla beraberReal Madrid taraftarlarını kısa sürede etkiledi.

İdmanlara babasıyla gelip gidiyor

Arda Güler'in mevcut yeteneklerine ek olarak Real Madrid seviyesinde değişilmez oyuncu olabilmesi için tüm imkanların kullanılacağı ve sabırla bu gelişimi sağlayabilmesi için gerekli sürenin tanınacağı ifade edildi.

Yıldız futbolcunun kulübe babasıyla birlikte geldiği ve babasıyla birlikte kulüpten ayrıldığı ifade edilirken çalışmalara konsantrasyonunun üst seviyede olduğu aktarıldı.

real-madrid-arda-guler-ispanya_06cc0f0fbf0f5c532f52ca99ad8bd649.jpg

Kendine güveni tam

İspanyol gazeteci ayrıca teknik direktör Ancelotti ile Arda'nın ilişkisine de değinirken, Arda'nın Ancelotti ile öğrenci - öğretmen ilişkisinin kısa sürede kurulduğu belirtilmekte. Deneyimli İtalyan hocanın destekleri sayesinde her geçen gün daha özgüvenli göründüğünün altı çizildi.

Messi'yi hatırlattı

Arda'nın özellikle sosyal medyaya düşen videolarda saha içinde yaptığı hareketlerin Lionel Messi'yi anımsattığının da altı çizildi. Yapılan çalışmalarda Arda'nın pası kime atacağını top geldikten sonra değil top daha kendisine gelmeden belirlediğinin çok dikkat çektiği ifade edildi.

A Takım'a göz kırpıyor

Genç oyuncunun öğrenme sürecinin devam ettiği yapılan değerlendirmede anafikir olarak ortaya çıkarken 'utangaç ama kararlı bir çocuk' olduğuna yönelik yorumlara da yer verildi.

Arda'nın yetenek geliştirme konusunda uzman bir kulüpte olduğunun altının çizildiği haberde önünün açık olduğu ve önümüzdeki sezon A Takım'da yer alacağının kesin olduğu aktarıldı.