Dolar (USD)
32.50
Euro (EUR)
34.76
Gram Altın
2440.97
BIST 100
10082.77
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE

12 Ocak 2017

Aman Petrol, Canım Petrol

Son terör Antep'te Gazi şehirde yaşanırken, tüm dua ve dualarımız gerçekten bu işin 'son' olması ve son bulması için.

Lakin bunun 'gerçekliği' ancak temenni kadar 'gerçek' maalesef.

Öyle veya böyle 'sinek de küçük ama mide bulandırır' nevinden, bir kaç alçak yaratığın yaptığı tedhiş tüm ülkeyi yasa boğuyor.

Elbet bu işin iyi tarafı var diyemeyiz ama Başkomutan'ın da dediği gibi çıkan ve çıkacak netice hayırlı olacaktır. Teselli mahiyetinde polisimizin, askerimizin kahramanlığı, tarihe mal olmuş bir milletin cesaret ve dirayeti, hususen İzmir şehidimiz Fethi Sekin, 15 Temmuz'da Ömer Halisdemir ve de Antepli polislerimizin gösterdiği ulvi hasletle başlayalım.

Sonra, eskiden en ufak meselede bile gırtlak gırtlağa gelinen farklılıklarda, bariz görünen bir birlik ve millet şuurundan devam edelim.

Devam edelim demişken, birilerinin bilerek yahud bilmeyerek, kasti yahud hamakatle zırvaladığı, öyle yansıtmaya çalıştığı sefih lakırdı olan sanki bu terör belası AKP eseri veya son dönem hadiseleri aldatmacasına, yalanına dikkat etmeli!

Malum olan, sadece PKK baz alarak konuşsak bunun geçmişe dönük 40 yılı ve geride bıraktığı acımasız nice katliamlar var.

Hele bunun gerisi ve de ötesinde yaveler olan kah Irak, kah Suriye ve geri kalan 'Osmanlı bakiyesi' bölgelerde yaşananları da sanki daha dün çıkmış gibi sunmak, katıksız kandırmacadır.

Allah aşkına, Osmanlı çek(tir)ildikten sonra o diyarlarda ne zaman kan durmuş, ne zaman huzur olmuştur! Birileri sırf AKP düşmanlığı yapacağım diye neden kendini böyle inkar edip rezilane hayat süreru2026

Bölgede Türkiye itibarını kaybetmişmiş, dünya Türkiye'yi artık başka görüyormuş ve saire ve saire, de, ne zaman böyle değildi kiu2026

Evet, Osmanlı yıkılırken İngilizler ve Fransızlar şu an güneyimize düşen bölgede tasallut kurmuş ve buna ragmen halkın Osmanlı sevgi ve bağlılığını, üstelik en aykırı, birbirine hasım gruplarda bile kıramamış lakin 'kukla idarecileri' sayesinde bugüne dek hep Türkiye aleyhine tavır aldırmışlardır.

Demekki bu işin en az yüzyılı var! Peki bu yalanla dolanla örülü perdenin arkasında olan hakikate bakalım.

Mesela Musul ve civarında 1910'da çıkarılmaya başlanılan 'PETROL' tüm çatışmalara, savaşlara, buna Körfez savaşları dahil, ve şu an DAEŞ hakimiyetinde bile bir gün, tek bir litre bile durmaz!

Bu bu kadar böyledir ki, kimse, özellikle de batılı kuklacılar ve de oynattıkları kuklalar lafını bile etmez!

Şu an Amrika neden Suriye'ye müdahil olmuyorun cevabı da bunda yatıyor aslında. Çünkü zamanında Fransıza verilen manda bölgesi zaten İngilizin bir işine yaramadığı gibi bir de haybeden lütuf yapmış havası vermek için o zaman Fransa'ya, bugün de Rusya'ya veriveriyor.

Amerika diyorsak, bunun arkası İngiltere'dir ha! Bunu bizzat İngiliz büyükelçi bana direk söyledi, onu da şahsen tecrübeyle belirteyim. Hoş, ortada zaten!

Birileri de çıkıp, Amerika Suriye'de kaybetti, Irak'ta bilmem ne oldu, falan da filanu2026

Ölen senin insanın, parça parça olan senin ülken, malı, mülkü evladı, coluğu çocuğu yok olan ve de PETROLü elinden alınan yine sen, ama her nasılsa kaybeden Amerika ha!

Birileri de çıkıp zekasını gösterme niyetiyle suçluyu buldum, Amerika ve Batı diyor ya, hayır sanki adamların bişey gizledikleri mi var! Herifler, alenen açık açık, yapıyor ve söylüyorlar zaten!

Hasılı, aldatanların sırrı 'aldanan' bulmaktıru2026

@yusufserce twitter.com/yusufserce