Dolar (USD)
32.18
Euro (EUR)
35.00
Gram Altın
2499.16
BIST 100
10643.58
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE

10 Aralık 2016

Çoğu gitti azı kaldı

Adı konulmasa da birçoğumuzun bildiği savaş tüm hızı ile devam ediyor. Cephelerde ufak tefek maddi ,manevi kayıplarımız var. Ancak surda açtığımız beklenmedik gedikler tuzak kurucuların ellerinde patladıkça moralleri ve umutları da azalıyor.

Beter olsunlar ve de olacaklar inşallah. Müslüman mahallesinde eskisi gibi salyangoz satamamanın verdiği hırçınlıkla yapılan hata üstüne hatalar kısmen de olsa işimizi kolaylaştırıyor. Bitmeyecekleri kesin ancak bitiremeyecekleri daha da kesin.

Eski Türkiye özlemcilerinin her türlü hile ve desiselerine rağmen yavaş da olsa yolumuza devam edelim. Sırtımızdan hançerle vurmaya niyetli o kadar makyajlı yaratık var ki, tanımamız sadece samimiyetimizle mümkün. Samimi olmak, millet sevdalısı olmak ve art niyetsiz olduğumuz sürece Rabbimizin yardımı oluk oluk üzerimize akarak olmaz denenleri oldurabiliriz.

Son yıllarda yaşadıklarımızı alt alta,yan yana sıraladığımızda katlettiğimiz mesafe daha iyi anlaşılabilir. Birçok alanda nerden nereye sorusunun cevabı da ufkumuzu aydınlatabilir. Çok badireler atlattık bugünleri gördük. Torunlarımıza bırakacağımız yarınların bugünden daha iyi olması için biraz daha gayret dostlar. Çoğu gitti. Ufak tefek kalan azları önemseyelim.

BANA GÖRE ÖYLE

Tuzaklar hiçbir zaman bitmez ve bitmeyecek de. Vatan hainlerinin yaptıkları savunmaları basından takip ediyoruz. Neler neleru2026 Suçu üstlenen nerede ise yok. İp üzerine serilen unlarla oyalama taktikleri ile bekledikleri bir şeyler olmalı. Malum yenilen güreşe doymaz.

Devletimizin içerisine öyle bir sızdırılmışlar ki, kılcal damarlarımızı tıkayarak bizi oksijensiz bırakacaklarına hala inanıyorlar. Devletimizin önemli organlarında bu güruh bugün de hakim desem yalan olmaz.

Vatan haininin hileli hurdalı beyanlarına göre hukuk işletmek gerçekten zor. Ak ve karalar o kadar zikzak yapıyor ki, renk cümbüşünden gerçekler kolayca karartılıyor. Böyle zamanlarda malumun ilamı için başka delile ne gerek.15 Temmuz'dan daha berrak ve daha açık bir delil olur mu?

Tıpkı Amerika'nın omurgasızları gibi olmamalıyız. Adamlara binlerce belge götürüyorsun. Bana göre bunlar delil sayılmaz diye yeni belgeler isteyerek gizlediği gerçek niyetini açık ediyor. Kendi yediği herzenin belgesi de kendisi olunca biz ne kadar uğraşsak boşuna. Bir zamanlar bizde meşhur bir söz gündem olmuştu hatırlayanlarımız bilir. Rüşvetin belgesi mi olur diye.

Rüşvetinde, ihanetinde, zinanın da belgeleri var aslında. Bu dünyada gizlense de öbür dünyada gizlenmesi gayrı mümkün. Özellikle devletimizin kılcallarında hala bugün bile köşe başı tutan ihanet şebekesinin elemanlarını akıl süzgecinden iyice geçirerek görebiliriz. Gönül gözlerimiz, ferasetimiz, samimiyetimiz bize yardımcı olur.

Bugün kim " bana göre" ile başlayan cümlelerle ipe un seriyorsa, ona da iki kere dikkat diyorum. Kraldan çok kralcılar, dürüstlük timsali haramzadeler, isabet buyurdunuz efendimciler vesaire.. leu2026 Lütfen gemimize daha fazla su taşımayın. Bulunduğumuz geminin batması sadece bizi değil, İslam ümmetinin umutlarını da suya gark edecektir.

Avrupa birliği kayığına bindirildiğimiz günden bu güne bir arpa boyu yol alamayan milletimiz, onların dayatmaları ile çıkarılan yasalarla bugün perişan durumda. Zina serbest .Her türlü ahlaksızlık insan hakkı. Hak ve hürriyet kavramında bana göre ile giden bir adaletsizlik var.

18 yaşını doldurmadan evlenmek nerede ise idamlık suç. !8 yaşı doldurduğun gün en küçük bir ahlaki hatırlatma ise bedenimi kullanmama karışamazsın , kürtaj serbest olsun ahlaksızlığı ile manşetlere taşınarak fırtınalar koparılıyor. Bunlar benim ülkemde oluyor maalesef.

Sağlık ve mutluluk dileklerimle.