Dolar (USD)
32.52
Euro (EUR)
34.85
Gram Altın
2438.22
BIST 100
0
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE

07 Ekim 2022

​Erdoğan'ın mücadelesi

Bizim için hayat; iyilik ile kötülüğün, Hak ile Bâtıl’ın, ahlâk ile ahlâksızlığın mücadelesidir. Bizim davamız; kimliğimizin, dini ve milli değerlerimizin muhafazası, Türkiye’nin yaşatılmasıdır.

Bu toprakların insanı olarak, hakkın ve hakikatin, doğru ile gerçeğin ve milletimizle aynı istikamette değerleriyle buluşmasının mücadelesini veriyoruz. Kimlerin bizim yanımızda, kimlerin karşımızda olduğunu ve kimlerin de kimlerle iş tuttuğunun farkındayız.

Terör örgütü, Türkiye’nin pay edilmesine yönelik; dil, din ve ırk ayırımı yaparak toplumsal fay hatlarını harekete geçirmeye çalışıyor, korkunç eylem ve katliamlar yapıyor. En son Mersin’deki eylemde bir polisimiz şehit edildi. Vatan ve millet değerleri olan herkes teröre kin ve öfke duyar, hiç olmazsa üzüldüğünü belli eder.

Ancak…Ülkemiz vuruldukça ve şehit haberleri geldikçe zil takıp oynayanların varlığı aşikâr. Siyasi ihtirasları ve sırf Erdoğan’ın yara alması için teröre arka çıkan, bir oy uğruna göz yuman, sus pus olan muhafazakâr ve milliyetçi kimliklilere ne demeli ya? Yazıklar olsun!

TV ekranlarında Mersin’deki hain saldırıda şehit düşen polisimiz için “zavallı adam”, PKK’lı teröristler için ise “iki genç kız” diyen gazeteci kılıklı kişi bu ifadenin terörü aklamak, teröristleri masum göstermek anlamına geldiğini bilmiyor mu sanıyorsunuz?

Dünya büyük bir ekonomik kriz yaşıyor. ABD, İngiltere, Almanya ve Fransa gibi güçlü ülkeler bile etkileniyor. Enflasyon rakamları ve hayat pahalılığı rekor kırıyor. Avrupa’dan boş market görüntülerinin ekranlara yansıdığına şahit oluyoruz. Elektrik ve enerji kısıtlamaları yapılıyor.

Sen kalk, bütün bunları görmezden gel ve krizin sadece Türkiye’nin kriziymiş gibi milleti aldatmaya çalış. Adeta Türkiye batsın biz iktidar olalım hayalini kur, Erdoğan’a karşı ayaklanma çağrıları yap. Yunan’la, İngiliz’le, Fransız’la tekrar aynı istikamette olunsun isteniyor. Böyleleri için kurulacak tek cümle şu; “Bu topraklar böyle bir gözü dönmüşlüğü az görmüştür.”

Kim bunlar?

Sayın Erdoğan şu açıklamada bulunmuştu: “Hafıza kayıtlarımızın içinde olanları vakti geldiğince açıklayacağız zira bu hafıza kayıtlarının içinde çok şeyler var, yani kim kimdir bunları milletimizin bilmesi lazımdır. Bilmesi lazım ki yanlış istikamette olmasın.”

Türkiye karşıtlarının soy kütükleri bu açıklamada gizlidir. 1927 yılında Türk ismi verilen 210 bin Yahudi ve 800 bin Ermeni Türkiye’ye getirildi. Bunların hangi makamları işgal ettikleri ve hangi köşe başlarını tuttukları açıklanmalıdır.

ABD, Yunan ve Batı ülkeleri İstiklâl ve İstikbâlimize düşmanlık yapan bu zihniyet onlarla dost. Erdoğan’ı devirmek için onların ‘dostları’ rolündeler. Bu nasıl bir kin ve nasıl bir öfkedir?

Türkiye, Türk ismi verilenler tarafından yeniden ABD ve Batı yörüngesine girsin, kul köle olsun isteniyor. Erdoğan buna direndiği ve başörtüsü gibi bir çok meseleyi çözdüğü için Menderes’in akıbeti hatırlatılıyor. “Sen, Hak yolda oldukça sapan kimse sana zarar veremez.” Bu ilahi ifade mutlak tadtirin Allah’ta olduğunu belirtiyor.

Ya şuna ne dersiniz?

ABD ve Yunanistan’ın Türkiye’ye saldırdığı bir dönemde Yunanistan’dan Türkiye’ye tek bir turist gelmiyor. Türkiye’den ise Yunanistan ve adalarına turist rekoru kırılıyor, ecnebi diyarları ziyaretçi akınına uğruyor. Sizce bu bir tesadüf olabilir mi?

Erdoğan’ın mücadelesi, büyük Türkiye’yi tuğla tuğla inşa etmek, bütün kesimleriyle tüm halkları kardeşçe bir arada tutmaktır. Bizim görevimiz de destek olmak, Türkiye için canını ortaya koyanların yanında saf tutmaktır.

Önümüzde bir seçim var. Bu seçim bir partinin iktidara gelip gelmeme meselesi değildir. Senin, benim, çocuklarımızın ve ülkemizin geleceği söz konusudur. Halk partisinin bu millete yaşattığı acı ve dramların bir daha yaşanmasını istemiyoruz.

Şu uyarıyla bitirelim. Aman, içimizdeki dönek ve çürük elmalara dikkat diyoruz. Kanser bünyeyi sardıktan sonra kurtarılması mümkün olmayabilir.