Dolar (USD)
32.47
Euro (EUR)
34.73
Gram Altın
2440.77
BIST 100
9915.62
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE

11 Haziran 2017

Rakka'dan sonra

Katar krizinin arkasındaki ABD Başkanı Donald Trump:"Ortadoğu'ya ziyaretim sırasında, radikal ideolojinin daha fazla fonlanmaması gerektiğini söyledim. Liderler Katar'ı işaret etti." derken,

Arz-ı Mevud'u( Va'dedilmişTopraklar) elegeçirmekiçinbölgeyikandenizinedönüştürmeye, Mesid-i Aksa'yıyıkmayaçalışanİsrail, Katarkrizinepeksevindi.

Terör devleti İsrail'in Savunma Bakanı AvigdorLiberman da parlamentoda yaptığı konuşmada:"Radikal İslami terör korkusuyla Katar'la ilişkilerini kesen ülkeler, İsrail'e, Arap ülkeleriyle radikal İslami teröre karşı iş birliği yapmak için büyük fırsat sunuyor. Arap ülkeleri bile bu bölgedeki riskin İsrail değil, terörizm olduğunu anladı. Bu durum iş birliği için fırsat."dedi.

Fırsatı değerlendiren CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ise : " Hükümete bu konuda önerilerimiz var. Katar, İHVAN'a desteğini kesmeli. Bu konuda İHVAN'ı destekleyecek siyasetten AK Parti uzak durmalı. Müslüman Kardeşler'edesteğini başta AK Parti Genel Başkanı çekmeli, aynı şekilde Rabia simgesinden de vazgeçmeli. Mısır, Suudi Arabistan ve BAE, İHVAN'ı terör örgütü olarak görüyor. Siz simgesini getiriyor, AK Parti'nin simgesi haline getiriyorsunuz. Ne yerli ne milli. Terör örgütünün 4 parmağını getirdiniz, simge yaptınız, akıl alacak şey değil." diyordu.

Sisici, Geziciİttifak tam tekmil...

İşte bu ifadeler, vahametin resmidir. VahşiBatı,Rakka'da durmayacak: Mekke'yi, Medine'yi, Mescid-i Aksa'yı ve tekraren Ankara'yı işgale kalkışacaktır. Özellikle,FETÖ davalarıda bu durumun gidişatını belirleyecek.FETÖ'nün bu kadar şımarmasının, aymazlığının sebebi:Batı'nın ve Ulusalcı zihniyetinterörü teşvik edicitutumu değil mi?

"Önce Amerika" ilkesinden hareketle'plan' işlemeye devam ediyor.

Terör yandaşları, "teröre yardım ettiği" gerekçesiyle Afganistan ve Irak'ı işgal ettiler.

Şimdi de gözlerini Katar'adiktiler.

TerörörgütüYPG, ABDdesteğindeRakka'yagirmeküzereykenKatar'ı da hedefekoydular.

RızaSarrafplanıtutmadı.

KatarüzerindenDEAŞalgısıtekrardevrede.

Asılhedef :Ankara.

Sonrası, MekkeyaniKabe...

HaşdiŞabielebaşlarındanEbu Mehdi Mühendis deRakka'dansonrahedeflerininRiyadolduğunuaçıkladı. Bölgenin DAEŞ'ten temizleneceğini, şu anda Irak-Suriye sınırında olduklarını, onları Riyad'a kadar her yerde takip edeceklerini, Yemen'deki Husilere, Riyad'a kadar gitmek üzere kendilerine katılmalarını söylüyor.

Rakka, ABD'nin'kıyametsenaryosu'nunmerkezikonumunda.Siyonistler, terörörgütlerini de kullanarakçokkanlıbirsavaşınfitiliniateşlediler.Türkiyebutehlikenindışındadeğil.Aralık 2015'teHendek- çukursiyasetiyleözsavunma, özyönetim kepazeliğine,15 Temmuz 2016'da darbegirişiminemaruzkaldı.

16 Nisan'daTürkiye'nin,yeniyönetimşekliyletahkimatınıartırması, teröryandaşlarınırahatsızetti.Teröristlerinhimayeedilmelerinden de anlaşılacağıüzere,işgalgirişimidevamediyor.

ABD, SuudiArabistanilegeçenhafta380milyardolarlıkanlaşmaimzaladı. Bunun120 milyardolarısilahsatışıylailgiliydi.

ABD, SuudiArabistan'ısilahlandırıpKatarveİran'lasavaşahazırlıyor.1980'den 88'ekadarIrak'ı, İran'laBasra Körfezi'nde8yılsavaştırdı.Ağustos 1990'da Irak'abukezKuveyt'iişgalettirdi,17 Ocak 1991'dede Kuveyt'ikurtarmabahanesiyleBasraKörfezi'neyerleşti.32. paralelinkuzeyiniuçuşayasakbölgeilanederekIrak'ıparçaladı. ŞimdiaynısenaryoyuSuudiArabistan'auygulamanınplanlarınıyapıyor.

Suudu00eeler de Saddamgibizokayıyutmaküzere.

Katarkrizi,işgaliderinleştiricipotansiyelesahip.

AslındaKatar, Türkiyeileiyiilişkilerindendolayıcezalandırılıyor. ÇünküTürkiye'ninKatar'daaskeru00eeüssübulunacakkadarilişkisigelişmişdurumda. AyrıcaKatar, Türkiye'demilyardolarlıkyatırımyapmışveyapmaktaolanbirülke.

Rakka, kanlı bir savaşın merkezi konumunda.

Türkiye hedefte.

Çağdaş Ebreheler, modern silahlarıyla saldırıyorlar.