Dolar (USD)
32.28
Euro (EUR)
34.63
Gram Altın
2399.94
BIST 100
0
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE

03 Temmuz 2015

Yılmaz Özdil Gizli AKP'lidir

Dünden bugüne ne çıktı?

Yılmaz Özdil'in 'gizli' AKP'li ve iflah olmaz Erdoğan hayranı olduğu! Tabii sadece o da değil, dün az biraz yazdığımız gibi, Devlet Bahçeli ve MHP'nin de aslında AKP'li ve Erdoğan 'fanı' olduğu! Daha niceleri de var ama onlar kendini saklamayı iyi biliyorlar anam. Yakında hepsi 'deşifre' olur merak etmeyin!

Ters(katır da olabilir) tepti. Sağdan, soldan, alttan üstten, güya gah Abdullah Gül ile 'bölmeye' çalışıyorlar, yok, Bülent Arınç'ı 'itekliyorlar'dıu2026

İki açılımdan birincisi, AKP düşmanlığıyla her türlü koalisyonun önünü tıkamak ve iddia ettiklerinin aksine erken yahut tekrar seçimi AKP'nin değil 'kendilerinin zorladığını' göstermek! İkincisi ve sabit olan, hiçbir iş üretemedikleri gibi bir mefkürelerinin de olmadığı, ancak be ancak bildikleri yegane nanenin saldırı ve 'galiz' küfürden ibaret olduğudur.

Bu, bu kadar böyledir ki günlük yazılarına, sosyal medya paylaşımlarına ve televizyon yayınlarına baktığınızda yazılanların, söylenenlerin bir kaç ismin sürekli ağızlarında döndüğünü, tabiki ana hedefin hep Erdoğan olması kaydu şartı ile, kalıp küfür ve hakaretin tekrarından başka hiç bir ilave veyahut eksilme olmadığını görürsünüz!

Bunun temelinde 'halka' olan öfkeleri yatmaktadır! Sadece 13 yıla değil, 90 yıla varan, artık kalıplaşmış, oturmuş bir hezeyandır bu. Bu öfkenin nihayi patlama noktasıdır 'Ülke batsın, yeterki Erdoğan gitsin'. Bu uğurda her şey mübah, meşrudur.

Ülkenin adını terörist çıkarsan ne gam!

E hadi bir sarstınız 7 Haziranda, aldık kabul ettik, peki, şu, nerdeyse 1 ayı bulan zamanda ne yapabildiniz yerine?

"Ey şanlı avcı, 'tuzağını boşuna kurmadın!'
Attınu2026ama yazık ki, yazıklar ki vuramadın"

Bu mudur? Hayıflanmanız, dövünmeniz, kin ve nefretiniz fikir babaniz Tevfik Fikret mirası mıdır!

Filanca Belediye Reisinin falanca karısının 'iftar sofralarına laf edip fakir edebiyatı istismarı', ortaya çıkan 3 lüks apartman dairesi için 'mülkiyet edinmek suç mu?' cevabına girmeyiz de! Hanımefendiden Sol 'doktrinin yeni bir içtihadı' der geçeriz bileu2026

Ordan atlayıp gelelim olası AKP-CHP koalisyon kuramlarınau2026

Olsun mu? Olsun kardeşim, olsun.

AKP'nin 'kırmızı yeşil meşil', memleketin menfaati milletin önceliği 'hariç' hiçbir 'çizgisi mizgisi' yoktur! El hak, CHP içinde birçok değerli siyasetçi de vardır. Şüphesiz memleket menfaatini önceliyeceklerdir de.

Gel gör ki CHP kelimenin tam anlamıyla 'Cadı Kazanı' hizipler partisidir! Kendi içinde bir uzlaşıya varamayan, her tür dış etkiye açık yapı belki 'çıkarcılar' için elverişli ortaktır ancak bunu kendileri dahil 'halk' için kimse iddia edemez işte!

Falcı olmaya, hergün yeni tahminlerle ortaya çıkmaya gerek yoktur. AKP her türlü koalisyona açık. İlkeler belli, ya gelir taşın altına elinizi koyar ülkeyi beraber yönetmeye talip olursunuz yahut seçim takvimi işleyecektir, NOKTA.


@yusufserce twitter.com/yusufserce