Dolar (USD)
32.28
Euro (EUR)
34.99
Gram Altın
2451.95
BIST 100
10171.09
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE


YİNE NARSİST YAPILANMA

Adana'da hakimler başta olmak üzere pek çok devlet görevlisini, emniyetçileri, valiyi ve iş adamlarını dinleten örgüt ortaya çıkmış ve 6 polis suçlu bulunarak cezaevine atılmışlardı. Bu konuda yazdığımız yazıda bu kişilerin adeta kahraman gibi poz verdiklerini ve adliye içindeki paraleller aracılığı ile serbest bırakılacaklarına inandıklarını, bu yüzden rahat olduklarını ifade etmiştik.

Tabi yanılmadık. Bir savcı, hakim eşinin nöbetçi olduğu gün itiraz etti ve hakime hanım sanıkları cezaevinden salıverdi.

Bu dinlemeler suç değil midir ve bu kişiler nasıl hak ettikleri şekilde yargılanacaklar? Belirsizlik devam etmektedir.

Ancak yapılanma deşifre olmuştur ve artık şansları yoktur. Zaman bunu gösterecektir.

Nankörlük, vefasızlık, insaf ve merhamet yoksunluğu, acımasızlık, kendi kardeşine tuzak kurma, yalan ve iftirayı yaşam şekli haline getirme bu yapılanmanın vasıflarıdır. Böyle de Hakk'a ve hakikat hizmet edemeyecekleri aşikardır.

Geniş yüreği ile kalemini tutan Ahmet Taşgetiren üstad dünkü yazısının bir yerinde, "Alnı secdeliinsanlar"ın kılıcının kendisine yöneldiğini gördüğünde, bunun sebebini anlamaya çalışırken ne kadar kahroldu." diye Tayyip Erdoğan'ın duygularını anlatmaya çalışmış ve yazısını; "Hazreti Ömer, Osman, Ali ne kadarüzülmüşlerdir hançerlendiklerindeu2026 Bir "Müslüman" tarafındanu2026"diye bitirmiştir.

Gerçekten 4 raşit halifeden 3'ünün kendini Müslüman olarak tanıtanlar tarafından şehit edildiklerini,

üstelik bu cinayetleri İslam adına nasıl işleyebildiklerini bir türlü anlayamazdım. Şimdi ise benzeri ülkemizde cereyan edince eskisi kadar şaşırmıyorum.