Dolar (USD)
32.18
Euro (EUR)
35.00
Gram Altın
2499.16
BIST 100
10643.58
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE

İyot damlası nedir, faydaları ve zararları nelerdir?

Son günlerde, iyot damlası kullanarak zayıflama konusu oldukça konuşuluyor. Özellikle tiroid hastalarının zayıflama umudu olarak satışa çıkarılan iyot damlası bir hayli merak konusu haline geldi. Peki İyot damlası nedir, faydaları nelerdir, zararı ve yan etkisi var mıdır? İşte detaylar...
İyot damlası nedir, faydaları ve zararları nelerdir?
06 Ağustos 2018 10:45:00
Son günlerde, iyot damlası kullanarak zayıflama konusu oldukça konuşuluyor. Özellikle tiroid hastalarının zayıflama umudu olarak satışa çıkarılan iyot damlası bir hayli merak konusu haline geldi. Peki İyot damlası nedir, faydaları nelerdir, zararı ve yan etkisi var mıdır? İşte detaylar...

Fazla kilolarından kurtulmak isteyenler çözüm yolları arıyor. Son günlerde gündemde olan iyot damlası bunlardan biri. Peki İyot damlası nedir, faydaları nelerdir, zararı ve yan etkisi var mıdır? İşte haberimiz...

İyot damlasi vitplus nedir?

Doğal olan iyot damlaları sizin zayıflamasına destek olmaktadır. Kesinlikle ilaç olarak görülmemelidir. Sadece takviye olarak kullanılması doğrudur. Sindirim sisteminizi düzene koyarak fazla kilolardan kurtulmaya başlarsınız. Vücudunuz ve bağışıklık sisteminiz güçlenmektedir.

Vit plus damla zararları

Vitplus tamamen doğal bir ürün olduğu için hiçbir yan etkisi yoktur. Kullanım şeklide herkes için gayet uygun olarak görülmektedir. Çünkü damla olması zaten bir avantaj olduğu için günlük olarak içtiğiniz 1 bardak suya 2 damla yeterli gelmektedir. iyot nasıl kullanılır sorusunu da bu şekilde cevaplamış olalım. Fazla kullanım sağlanmasına da gerek yoktur. Sadece günlük olarak ve düzenli olarak kullanılır ise daha iyi sonuçlar vermektedir. Birçok insan sindirim sistemi ile ilgili çok fazla problemler yaşamaktadır. Yedikleri tüm yemekleri vücut hiçbir şekilde ya da düzensiz olarak dışarı atıyorsa bu da artık kilo alımını hızlandırmaktadır. İyot damlası sizin için birçok olumlulukları getirmektedir. Hem ihtiyacınız olan iyottu tamamlar hem de zayıflamanıza destek sağlayarak kilolarınızdan kurtulmanızı sağlanmaktadır. Bir daha kilo alınmamaktadır diye hiçbir insan garanti veremez. Ancak iyot eksikliğinden kaynaklı bir kilonuz varsa elbette tekrar kilo alınmamaktadır. Çünkü iyot eksikliği demek vücudun tüm çalışma sistemlerinin bozulması anlamına gelmektedir. Yani basit bir sorun değildir. Eğer bu eksikliğiniz tamamlanamazsa çok ciddi hastalıklar ile karşılanacaktır.

İyot Damlası Faydaları

Vitplus iyot damla yararları sağlığınızı olumlu yönde etkilemektedir. Etkileri ile kullananların beğenisini kazanmış ve zayıflatan formülü sayesinde kısa sürede geniş kullanıcı kitlesine ulaşarak popüler hale gelmiştir. Vit plus iyot damlası sağlığınız için vücudunuzun ihtiyacı olan iyot minerali miktarını karşılamaktadır. İyot tiroid bezlerinin düzenli çalışmasına ve fonksiyonlarını yerine getirmesinde yardımcı olur. Vücudumuzda etkin çalışan tiroid bezleri zihinsel aktivasyonları, fiziksel büyüme, gelişme, kilo kontrolü, enerji kullanımı, sinir ve beyin sistemlerinin dengeli ve düzenli çalışması gibi önemli pek çok görevi üstlenmektedir.

İyotun mineralinin vücudumuza sağlamış olduğu faydaları şu şekilde belirtebiliriz:

İyot'un faydaları nelerdir?
  • Kemiklerin güçlenmesini ve gelişimini destekler.
  • Guatr rahatsızlığının oluşmasını engeller.
  • Zihinsel gelişimi olumlu yönde etkilemektedir.
  • Hamilelik sırasında meydana gelebilecek düşük, ölü doğum gibi problemlerin oluşmasını engeller.(Hamileyken kullanımı uygun değildir. Hamilelik henüz yaşanmadan kullanımı için belirtilmiştir.)
  • Boy uzamasına ve fiziksel gelişime katkı sağlar.
  • Vücutta kalori yakımını arttırır.
  • Metabolizmanın hızlanmasını ve düzenli çalışmasını sağlamaktadır.
  • Dirençli ve sağlıklı bir vücut için katkıda bulunur.
  • Günlük enerji miktarının karşılanmasını sağlar.
  • Doğal biçimde zayıflama sağlar.
  • Kabız problemlerinin oluşmasını engeller.
  • Parlak bir cilt görünümü sağlar.

Vitplus iyot damla faydaları ile eskisinden daha sağlıklı bir vücuda sahip olabilirsiniz. Metabolik işleyişinize düzen ve denge sağlayan bu doğal damla etkileri sayesinde fit ve güzel görünümlü bir vücuda sahip olabilirsiniz. Vücut sisteminin işleyişine denge ve düzen sağlayan bu likit sıvı biçimindeki ürün sayesinde aşırı kilolarınızdan zahmetsiz ve kolay bir şekilde kurtulabilirsiniz. Fazla kilolar nedeniyle meydana gelebilecek tüm sağlık problemlerinin de böylece ortadan kalkmasını sağlamış olursunuz. Ürün sadece kilo verdirmekle yetinmiyor, aynı zamanda kemik gelişimi ve direnci için de fayda sağlıyor. Saç, tırnak, kemik ve cilt onarımını da sağlamaktadır. Çünkü vücudunuzda yeterli düzeyde iyot bulunması kalsiyum ve fosfor salgılanmasını düzenler.

İyot damla takviyesi ile metabolizmanız hem verimli hem de hızlı çalışır. Bilimsel olarak sağlıklı bir şekilde kilo vermenin yöntemi ve sırrı metabolizmanın çalışma hızıyla bağlantılıdır. Bu ürün sayesinde sindirim sistemi ve metabolizma sağlıklı bir şekilde bir şekilde çalışır ve kalıcı kilo verme süreci gerçeklemiş olur. Böylece yorgunluk ve halsizlik ortadan kalkar ve gün boyu enerjik olursunuz.. Şu bir gerçek ki; yetişkin her bireyin günlük yaklaşık olarak 150 mg iyot mineraline ihtiyacı vardır.