Dolar (USD)
32.24
Euro (EUR)
35.02
Gram Altın
2468.27
BIST 100
10319.96
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE

Kadir Mısıroğlu'nun bakış açısından Özgür Özel kimdir?

05 Kasım 2023 11:22:32
CHP'de bir dönem sona ererken Kemal Kılıçdaroğlu zorlada olsa koltuğunu bir başka isme devretti.Yeni koltuğun sahibi Özgür Özel olurken Kadir Mısıroğlu'nun seneler önce çekilen bir videosu yeniden gündem oldu.

Dün akşam başlayan ve gece boyunca devam eden CHP Kurultayı'nda Özgür Özel başkanlık koltuğuna otururken Kılıçdaroğlu'nun saltanatı sonra erdi.

Değişimcilerin adayı Özgür Özel, 38. Olağan Kurultayı'nda gerçekleşen ikinci tur oylamasında 1366 delegenin katıldığı seçimde 812 oy alarak CHP'nin yeni Genel Başkanı oldu.

Kürsüden Selo'ya ve küreselcilerin prensi Osman Kavalaya selam gönderen Özgür Özel Fetöcüler içinde yoğun mücadele etmişti. Başkanlık koltuğunun değişmesine rağmen CHP'nin duruşunda bir değişiklik beklenmezken Kadir Mısıroğlu'nun seneler önce yayınlanan bir videosu yeniden gündem oldu.

Son günlerde eski videoları yeniden gündem olan Kadir Mısıroğlu'nun geçmiş dönemlerde yaptığı analizler günümüzde tek tek gerçekleşirken,zamanında Özgür Özel için kullandığı ifadeler dikkat çekti.

Kadşr Mısıroğlu Başkan Erdoğan'dan sonra daha da iyisi gelecek derken CHP'de ise gittikçe daha kötüsü başa geleceğine dikkat çekerek, Kılıçdaroğlu sonrası için şu ifadeleri kullanmıştı:

Mısıroğlu, Kemal Kılıçroğlu için "tahtadan kılıç, kesmiyor" ondan daha sonra daha zayıfı gelecek ifadeleri kullanmıştı.

Ehli küfür sukut çizgisinde devam ediyor diyen Mısıroğlu, ehli iman itila çizgisindedir demişti.