Dolar (USD)
32.26
Euro (EUR)
35.01
Gram Altın
2465.40
BIST 100
0
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE

Vodafone neden çözüm bulmuyor!

Balıkesir'ın Sındırgı ilçesinde faaliyet gösteren Eman Termal Otel, bir yıldır internet erişim sıkıntısı yaşıyor. Tüm müracaatlara rağmen Vodafone'dan bir çözüm bulunmadı. Şirket kullanamadığı internetin ücretini ödemek zorunda bırakılıyor.
Vodafone neden çözüm bulmuyor!
03 Eylül 2020 00:01:00
Balıkesir'ın Sındırgı ilçesinde faaliyet gösteren Eman Termal Otel, bir yıldır internet erişim sıkıntısı yaşıyor. Tüm müracaatlara rağmen Vodafone'dan bir çözüm bulunmadı. Şirket kullanamadığı internetin ücretini ödemek zorunda bırakılıyor.

SÜLEYMAN KARAKULLUK-BALIKESİR

TERMAL turizmin Balıkesir’deki başlıca adreslerinden Eman Termal Otel, uzun zamandır Vodafone internet ile bağlantı sıkıntısı yaşıyor. Geçen bir yıldır düzenli şekilde faturaların ödenmesine rağmen internet erişimlerinin olmadığını söyleyen otel yetkilileri, Vodafone’dan yedi kez destek talebinde bulunduklarını ancak yine de sonuç alamadıklarını söyledi.

Kısıtlı bağlantı

Otel yetkilisi Mustafa Dilli, 28 Haziran 2019’da devraldıkları otel işletmesinde, o tarihten bu yana Vodafone internet hizmetinden sağlıklı bir şekilde yararlanamadıklarını ifade etti. Mustafa Dilli, “Farklı tarihlerde tam yedi kez Vodafone’dan destek talebimiz oldu. Bir yıldır konu ile alakalı bize herhangi bir geri dönüş olmadı. Buna rağmen biz faturalarımızı ödemeye devam ettik ama hizmetimizi sağlıklı bir şekilde alamadık” dedi.

Yetkili ne dedi?

Mustafa Dilli’nin verdiği bilgiye göre en son 8 Ağustos 2020’de Vodafone’dan gelen bir yetkilinin, “Burada internet verimli çalışmıyor. Başka bir sistem bağlatmanız gerekiyor” dediğini aktardı. Dilli, “ Kaydımızı iç hatlarda sorun var açıklaması ile kapattı. Bir yıldır düzenli olarak ödediğimiz faturalarımızın karşılığı alamıyoruz. Hizmeti iptal ettirmek istediğimiz halde çok yüksek bir cayma bedeli ile karşılaşıyoruz, mağduriyetimizin giderilmesini istiyoruz “ diye konuştu.

fatura1

TV ekipleri Emendere’de

dünya

EMAN Termal Otel’in hizmetini daha geniş kitlelere duyurmak için Emendere Eman Termal Otel’e gelen Kanal 7’nin “Dünyayı Geziyorum” programı yapımcıları Özlem ve Yasin Esirgenç ile CNN Türk’ten Güven İslamoğlu, “Yeşildoğa” programı çekimleri yaptılar. Alınan bilgiye göre, birkaç gündür bölgede olan Kanal-7 ve CNN Türk ekiplerinin çekimleri devam ediyor. Eman Otel ile ilgili program, yakında her iki kanalda yayınlanacak.

manset foto
Sındırgı’da hizmet veren Eman Termal Otel, özellikle doğa ve sağlık turizmini sevenler için tercih ediliyor. Çevresinde mağralar, orman ve doğal dere akan Eman Termal Otel, aynı zamanda açık ve kapalı havuz hizmeti de veriyor.


eman1
Eman Termal Otel’e gelenler, memnuniyetlerini eş ve dostlarına iletiyor.


Mustafa dilli
Eman Termal Otel yetkilisi Mustafa Dilli, Vodafone yetkililerinden, sıkıntının giderilmesini istiyor.