Milli Savunma Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada, "Barış Pınarı ve Fırat Kalkanı bölgelerinde toplam 43 terörist etkisiz hale getirildi" ifadeleri kullanıldı.
Bakanlığın sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, El Bab’da 9 sivili katleden PKK/YPG’den misliyle hesap sorulduğu, üs bölgelerimize taciz ateşi açan teröristlere karşılık verildiği belirtildi.
Cizre şehidimiz için yapılan cezalandırma atışlarında 34 terörist öldürüldüğü bildirilirken, Barış Pınarı ve Fırat Kalkanı bölgelerinde toplam 43 teröristin etkisiz hâle getirildiği ifade edildi.
1⃣ El Bab’da en az 9 sivili katleden terör örgütü PKK/YPG’den misliyle hesap soruldu!
— T.C. Millî Savunma Bakanlığı (@tcsavunma) February 3, 2022
El Bab, Dadat, Cibrin ve Tall Malid bölgelerindeki üs bölgelerimize taciz ateşi açan teröristlere Cizre şehidimiz için cezalandırma atışları yapıldı ve en az 34 terörist etkisiz hâle getirildi pic.twitter.com/RZtMukDoLe

