Dolar (USD)
32.38
Euro (EUR)
34.97
Gram Altın
2324.90
BIST 100
9135.41
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE

10 Temmuz 2022

Kedilere fare tutma kursu

Bugünlerde LGBT’ye özgürlük yaygarası yapanlar, bir zamanlar da “okullara cinsel eğitim dersleri konulsun” peşindeydiler.

Birçok sorunun temelinde cinsel eğitim eksikliği yatıyormuş da, bu derslerle çok problemler çözülürmüş de(!)…

Oysa, arılara bal yapma, kedilere fare tutma, atlara koşma, kuşlara uçma, balıklara yüzme dersi mi veriliyor?

Amaçları hayatı ve insanı cinselliğe indirgemek, cinsellikle meşgul ederek, beşeriyeti ulvi hasletlerinden soyutlamaktı.

Son yıllarda global üst akıl, küresel bir atakla “cinsiyetsizlik” projesini sahaya sürdü. Derinden derine yol alıyorlar.

Kadın ile erkek elbette hukuk önünde “eşit”dirler, olmalıdırlar, ama biyolojik eşitliğe zorlanamazlar.

Son zamanlarda, etrafınızda, ekranlarda, sokakta, çarşıda, pazarda, bilboardlarda erkeğimsi kadınlar ile kadınımsı erkekler sık sık görülür oldular.

Sanki görünmez bir el, bir merkez, bunları organize ediyor, yönlendiriyor, teşvik ediyor, bir proje hayata geçiriliyor.

Bu tipler sanki orda burda boy göstererek toplumu desansibilize etmeye, kendilerine alıştırmaya, kabullendirmeye çabalıyorlar.

Bunları yapanlar “feminizm” üzerinden kendilerine kapı aralıyorlar.

Feminizme bizde ve Batı’da yüklenen anlamlar tamamen bambaşkadır.

“Batı” da feminizm temel motivasyonunu emperyalizm, kapitalizm, savaş karşıtlığından alır ve sivil bir harekettir.

Türkiye’deyse feminizm Batı’ dakinin tam aksine emperyalist, kapitalist ve modernleşmeci politikaların ve resmi ideolojinin parçasıdır.

Beşeriyet tarihine uydunun gözünden bakacak olursak, “cinsiyetsizleştirme”nin ilk toplumsal icraatını “Lut Kavmi” nde görürüz.

İlahi nizama başkaldırı olan “Luti” lik, “Sodom” ve “Gomore” şehirlerinin yeryüzünden silinmeleri, Lut Gölü” nün dibini boylamaları ile neticelenmiştir.

İbrani şehirler olan “Sodom” ve “Gomore” nin helakı İbranileri yeterince uslandırmamış olacak ki küresel sermayenin projesi olan “cinsiyetsizleştirme”yi 21. Asırda tekraren piyasaya sürüyor, insanlığı yeniden “Luti” liğe zorluyor ve yönlendiriyorlar.

Einstein’in bir sözü vardır;

“Aptallığın en açık kanıtı, aynı şeyi defalarca yapıp değişik sonuç almayı beklemektir."

İbranilerin içinde Einstein gibi akıllı insanlar olmakla birlikte zorunlu akraba evlilikleri nedeniyle düşük IQ lu olanları da mebzuldür.

Globalistler kendilerinin yanında bu kez beşeriyetin tamamını felakete sürüklüyorlar.

“Luti” lik yaratılışa, meydan okumadır.4.000-5.000 yıl öncenin ilkelliğine dönüştür.

Yaratıcı, meşruiyet dairesini çizerken, bu dairenin dışına çıkanlara hukuki ikazların yanısıra biyolojik bariyerler, cezalar, yaptırımlar da koymuştur.

Condiloma Aküminata “Luti” liğe biyolojik yaptırımdır.

Condiloma Aküminata “Luti” ler için bir “dur” ihtarıdır, biyolojinin sapıklığa isyanıdır.

Condiloma Aküminata kahir ekseriyetle “Luti” lerde ortaya çıkar. Anüs etrafında bir siğiller yumağıdır. Bu yumak karnabahar görüntüsünde olup bazen bir yumruk cesametine erişip anüsü ve çevresini çepeçevre sarar.

Condiloma Aküminata’ nın sebebi seksüel geçişli HPV virüsüdür. Tamama yakını “Luti” lik yoluyla olan cinsel temasla taşınır.

Condiloma Aküminata’nın tedavisi müşkülat gösterir. Cerrahi operasyon, koterizasyon ve crioterapi gibi değişik yöntemler her zaman başarılı olamazlar, nüksler sık olur.Bazı ileri durumlarda hastaya kolostomi (anüsün karına alınması) gerekebilir.

ABD’de Condiloma Aküminata hastalarının tedavisi için ayrılan para 2020 yılı itibariyle yılda8 milyar doları geçmektedir.

“Cinsiyetsizleştirme” kadınları erkekleştirme, erkekleri kadınlaştırma ilkelliğe dönüş ve hüsrana, felakete yollanıştır.

Not: Okuyucularımın Kurban Bayramlarını tebrik eder sağlık ve afiyetler diliyorum.

 
ABONE OL
Deniz feneri detay
Deniz feneri detay
Kızılay 160x600
TDV ramazan