Kaliforniya eyaletinin San Diego kentinde bulunan İslam Merkezi'ne düzenlenen silahlı saldırıda, 3 kişi hayatını kaybetti.

ABD'de İslam Merkezi'ne silahlı saldırı
ABD'de İslam Merkezi'ne silahlı saldırı
İçeriği Görüntüle

Saldırıyı gerçekleştirilen 2 şüpheli etkisiz hale getirilirken İslam inancını hedef alan söz konusu ırkçı saldırı, büyük tepkilere neden oldu.

Olaya ilişkin incelemeler devam ederken yeni detaylar da ortaya çıktı. Saldırının gerçekleştiği merkezin aynı zamanda bir okul olarak da hizmet verdiği öğrenildi.

Bölgede kaydedilen görüntülerde; saldırı sonrası olay yerinden yaşları küçük çocukların tahliye edildiği görüldü.

Saldırı sırasında binanın içinde olduğu öğrenilen çocukların zarar görmediği bildirilirken, hayatını kaybeden 3 kişinin de yetişkin olduğu kaydedildi.

ABD'nin Kaliforniya eyaletinde bulunan San Diego İslam Merkezi'ne silahlı saldırı düzenlendi.

San Diego Emniyet Müdürü Scott Wahl, gazetecilere yaptığı açıklamada, saldırıda, aralarında bir güvenlik görevlisinin de bulunduğu 3 kişinin hayatını kaybettiğini söyledi.

Muhabir: Zülal Ceylan