Çiftçi, NSosyal'deki hesabından, nevruz kutlamalarını istismar ederek izinsiz gösteri düzenleyen ve terör örgütü propagandası yapan kişilere yönelik polis ekiplerince düzenlenen operasyonlara ilişkin paylaşımda bulundu.

Bakan Çiftçi, paylaşımında şunları kaydetti:

'Nevruz, bu topraklarda asırlardır birlik, beraberlik ve kardeşliğin en güçlü simgelerinden biridir. Ancak bu ortak değerlerimizi istismar ederek provokasyon peşinde koşanlara asla müsaade etmiyoruz. Nevruz etkinlikleri kapsamında, 2911 sayılı Toplantı ve Gösteri Yürüyüşleri Kanunu'na muhalefet eden ve huzurumuzu hedef alan propaganda faaliyetlerinde bulunduğu tespit edilen 209 kişi, kahraman polislerimiz tarafından yakalanarak gözaltına alınmıştır.

Malezya Başbakanı, Pakistan'ın ABD-İran müzakerelerinde ev sahipliği teklifinden memnuniyetini bildirdi
Malezya Başbakanı, Pakistan'ın ABD-İran müzakerelerinde ev sahipliği teklifinden memnuniyetini bildirdi
İçeriği Görüntüle

Muhterem Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın da ifade ettiği gibi, 'Bugünlerde stratejik önemi daha iyi anlaşılan Terörsüz Türkiye sürecimizi baltalamayı amaçlayan bu tür tahrikler, bizden gereken cevabı mutlaka alacaktır.'G

Kaynak: AA