EuroLeague'in 6. haftasında Fenerbahçe Beko ile Partizan, Ülker Spor ve Etkinlik Salonu'nda karşı karşıya geldi.

Taraftarı önünde mücadele eden sarı-lacivertli ekip, Sırbistan temsilcisini 74-65 mağlup ederek haftayı galibiyetle kapattı.

Beşiktaş'ın Hoffenheim deplasmanına 19 bin Türk taraftar akın etti
Beşiktaş'ın Hoffenheim deplasmanına 19 bin Türk taraftar akın etti
İçeriği Görüntüle

FENERBAHÇE'DEN ÇİFT MAÇ HAFTASINDA 2'DE 2

Partizan karşısında aldığı galibiyetle çıkışını sürdüren Fenerbahçe, EuroLeague'de üst üste oynadığı iki karşılaşmayı da kazanmayı başardı.

Bu sonuçla Avrupa Ligi'ndeki 5. galibiyetini alan sarı-lacivertliler, çift maç haftasını kayıpsız geçti. Partizan ise organizasyondaki 3. mağlubiyetini yaşadı.

FENERBAHÇE'DE SHIELDS 17 SAYI ATTI

Sarı-lacivertli ekipte Shields 17 sayıyla karşılaşmanın en skorer Fenerbahçeli oyuncusu oldu. Horton-Tucker 14, Baldwin ve Clyburn ise 11'er sayıyla galibiyete katkı sağladı.

Partizan cephesinde Thompson 13 sayıyla takımının en skorer ismi olurken Stevens ve Hayes 12'şer sayı kaydetti.

  • Maç sonucu: Fenerbahçe 74-65 Partizan
  • Periyot skorları: 12-19, 25-28, 59-44, 74-65

Kaynak: AA