Dolar (USD)
32.18
Euro (EUR)
35.00
Gram Altın
2499.16
BIST 100
10643.58
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE

Tuğçe Kazaz'dan işgalci İsrail'e dikkat çeken uyarı!

28 Ekim 2023 13:29:15
22 gündür İşgalci İsrail, tüm dünyanın gözleri önünde Filistin halkına katliam yaparken, Tuğçe Kazaz'dan işgalci İsrail'e dikkat çeken uyarı geldi.

7 Ekim'den bu yana işgalci İsrail tarafından abluka altına alınan Gazze'de insanlık dramı yaşanırken, Batılı devletlerin desteğini alan İsrail, katliamlarına aralıksız devam ediyor.

Batılı devletlerin sessziliğine rağmen, katliamlara karşı sesini yükselten duyarlı insanlar dünyanın birçok yerinde protesto gösterileri düzenlerken bu katliamın durması için çağrıda bulunuyorlar. Özellikle sosyal medya Filistin halkına yoğun destek verilen mecraların başında geliyor.

Son olarak Tuğçe Kazaz İsrail'in zulmüne karşı sosyal medya hesabı üzerinden dikkat çeken bir mesaj paylaşırken işgalci İsrail'e uyarıda bulundu.

Kazaz soyal medya uygulaması X'te yaptığı paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

İlla ki Gazze'yi, sivilleri, çocukları yok etmeye devam edeceğiz, Arz-ı Mevud için karşımıza çıkanı öldüreceğiz derlerse o zaman uyarımız şu olur: Kurdu zorlayıp sahaya indirirseniz saklanacak ahır bulamazsınız. Bırakın iki devletli çözümü, artık devlet hayali kuramazsınız!


Yorumlar (1)

Misafir
bayıldım yorumuna tuğçe hanım
6 ay 3 hafta önce Yanıtla