Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, İsrail’in İran’a yönelik saldırılarının ardından sosyal medya platformlarında yapılan bazı paylaşımlarla ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Bakan Tunç, kamuoyunu yanıltmayı hedefleyen, dezenformasyon içeren ve toplumda infial uyandırmayı amaçlayan içeriklerin tespit edildiğini belirtti.

Tunç, bu tür provokatif içeriklerle ilgili olarak Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı’nın resen soruşturma başlattığını açıkladı. "Kamu düzenini bozmaya yönelik bu tür provokatif içeriklere asla müsaade edilmeyecektir" diyen Bakan, soruşturmanın titizlikle yürütüldüğünü vurguladı.

Yetkililer, sosyal medya kullanıcılarını bilgi kirliliğine karşı dikkatli olmaya ve yalnızca güvenilir kaynaklardan gelen açıklamalara itibar etmeye çağırdı.

Bodrum'da sağanak yağış atıkları kıyıya vurdu
Bodrum'da sağanak yağış atıkları kıyıya vurdu
İçeriği Görüntüle

Kaynak: Haber Merkezi