MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Cumhur ittifakına yönelik bir& kumpas kurulduğunu ve bu olayın üzerine gidilmesi gerektiğini söylemesini ardından dün gece Beştepe'de hareketli saatler yaşandı.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, MİT Başkanı İbrahim Kalın ve Adalet Bakanı Yılmaz Tunç ile Beştepe'de& çok kritik bir toplantı gerçekleştirdi.
Toplantının odak noktası, Ankara Emniyet Müdürlüğü'nde gerçekleşen kumpas soruşturmasıydı. Bu soruşturmanın detayları üzerinde yoğunlaşarak önemli kararların alınacağı vurgulandı.
Hükümete yönelik kirli kumpas
Edinilen bilgilere göre, devlet içinde gizli bir yapılanma, Ayhan Bora Kaplan soruşturmasını kullanarak hükümete yönelik bir operasyon planladı.
Toplantıda bu alçak girişime karşı kritik kararların alındığı iddia edildi.
Gözler Erdoğan'ın açıklamalarına çevrildi
Başkan Recep Tayyip Erdoğan'ın yaşanan süreçle ilgili bugün saat:12.00'de gerçekleşecek olan& TBMM'deki AK Parti Grup Toplantısında önemli açıklamalar yapması bekleniyor.