Fenerbahçe'nin başına sezon öncesinde dördüncü kez geçen İsmail Kartal, Galatasaray derbisinde alınan mağlubiyetin ardından yönetimle bir araya geldi. Daha önce 10 Eylül'de UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Roma ile oynanan karşılaşmanın ardından ayrılık kararı alan ancak Başkan Aziz Yıldırım'ın isteğiyle görevine devam eden Kartal, son sonuçların ardından kararını yeniden gündeme getirdi. Yapılan görüşmelerin ardından taraflar karşılıklı anlaşarak yollarını ayırdı.
FUTBOLCULARDAN VEDA MESAJLARI
Ayrılığın resmiyet kazanmasının ardından Fenerbahçeli oyuncular, deneyimli teknik adama sosyal medya üzerinden veda etti. İrfan Can Kahveci, birlikte geçirilen zaman ve gösterilen emekler için Kartal'a teşekkür ederek başarı dileklerini iletti. Kerem Aktürkoğlu da kısa süre birlikte çalışma fırsatı bulduğu hocasından öğrendikleri için minnettarlığını dile getirdi.
Mert Hakan Yandaş, paylaşımında Kartal için “Yolun açık olsun, özel ve kalbi güzel hocam” ifadelerini kullanırken Nathan Ake, “Teşekkürler hocam” mesajını paylaştı. Oğuz Aydın ve İsmail Yüksek de Kartal ile ekibine emekleri için teşekkür ederek yollarının açık olmasını diledi. Milan Skriniar ise Türkçe olarak yaptığı kısa paylaşımda, “Çok teşekkürler hoca” sözleriyle vedasını iletti.




