Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından Manisa’da gerçekleştirilen gıda denetimlerinde, gerekli izin ve onayları olmadan faaliyet yürüttüğü tespit edilen bir işletme mercek altına alındı. Denetimler sırasında bozulduğu belirlenen yüklü miktarda kokoreç ele geçirildi.

Bakanlığın sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, piyasa değeri yaklaşık 4 milyon lira olarak hesaplanan bozuk kokoreçlerin imha edildiği bildirildi. Ayrıca ilgili işletme hakkında suç duyurusunda bulunulduğu ve mevzuat kapsamında idari yaptırımların uygulandığı belirtildi.

8 eğitim kurumunda eğitime 1 gün ara verildi
8 eğitim kurumunda eğitime 1 gün ara verildi
İçeriği Görüntüle

Paylaşımda, halk sağlığının öncelik olduğu vurgulanarak, “Vatandaşlarımızın sağlığını riske atacak hiçbir uygunsuzluğa asla izin vermiyoruz. Denetimlerimizi kararlılıkla sürdürüyoruz” ifadelerine yer verildi.

Muhabir: Zülal Ceylan