TRT'nin sevilen tarih dizleri arasında yer alan ve oynadığı günün izlenme rekorunu kıran dizler arasına giren ''Payitaht Abdülhamit''in her hafta yayınlanan bölümünde izleyenleri hayrete düşüren Abdülhamit'in zekası ve siyasi bilgisi izleyenleri ekrana kilitliyor. Haftalık takipçileri de bir sonraki bölümün fragmanını aratıp yeni bölümle ilgili fikir sahibi olmaya çalışıyorlar. Peki 'Payitaht Abdülhamit'' dizisinin yeni bölüm fragmanı ne zaman? 88. bölümde neler olacak? Payitaht Abdülhamid'in sezon finali fragmanı yayınlandı mı? Payitaht Abdülhamid'in 88. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Merak ediyorsanız haberimizi okuyun.
Her hafta cuma akşamları seyirci karşısına çıkan Payitaht Abdülhamid, 31 Mayıs akşamı sezon finali yaparak kısa bir süreliğine izleyenlere veda edecek. Dizinin bu haftaki yayınlanacak olan 88. bölümüne dair fragmanı yayınlandı. Payitaht Abdülhamid'in yeni bölümünde, Abdülhamid düşmanları sonunda amaçlarına ulaşır. Kurşun sesleri saraydan duyulmaya başlar. Gafletlerinin rüzgarlarıyla ayaklanan, hain askerler kendi hünkarlarına, kendi devletlerine, kendi mahremlerine saldırır. İşte, Payitaht Abdülhamid'in 88. bölümünde yaşanacaklara dair bazı bilgiler.
SEZON FİNALİNDE NELER OLACAK?
Sabahattin Abdülhamid'i merhametinden vurmayı planlamıştır. Abdülhamid'i ve sarayını hedef alan gemiler Payitaht'a yaklaşmaktadır. Abdülhamid tehlikenin farkında ama nereden geleceğini bilememektedir. Rothshild ve Vembery, Abdülhamid'in muazzam tertibiyle hayatlarının şokunu yaşarlar.
Halil Halid Joris'ten adamlarının yerini öğrenmeye çalışırken Joris onu oyuna getirmeyi başarır. Bilmeden Halil Halid'e kendi adamlarının ölüm emrini verdirir. Tatar, Söğütlü, Nadir Bey ve Asaf Emre diri diri mezarlarına gömülürken Halil Halid, bu sefer onları kurtarmayı başaracak mıdır?
Bidar'ın ve haremdekilerin katılacağı bir hayır organizasyonu, halktan yüzlerce kişinin de onlarla birlikte hayatlarını kaybedeceği bir felakete dönüşür.
Abdülhamid düşmanları sonunda amaçlarına ulaşır. Kurşun sesleri saraydan duyulmaya başlar. Gafletlerinin rüzgarlarıyla ayaklanan, hain askerler kendi hünkarlarına, kendi devletlerine, kendi mahremlerine saldırmaktadır. Abdülhamid'in yanında ailesi ve ona sadık bir avuç paşası vardır. Karşılarındaki düşman ise çok, silahları güçlüdür. Abdülhamid her türlü korunma ve kaçış teklifini ret edip eline silahını alır. Ona sadık paşaları da kendilerini Abdülhamid'e siper eder. Şehzadeleri de babalarının yanındadır.
Hainlere karşı; devleti, hakkı, haysiyeti ve haremi savunurken son nefeslerini vermek için





