Dolar (USD)
32.47
Euro (EUR)
34.72
Gram Altın
2442.00
BIST 100
9915.62
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE


Erdoğan ülkemizin çimentosudur

Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan’ı geçtiğimiz gece Habertürk'te Kübra Par’ın konuğu olarak izledik.

Türkiye'de çözüm sürecine ilişkin konuşan Sayan, Millet İttifakı'nın HDP ile iş birliği yapıp Kürtlerin oyunu almaya çalıştığını belirterek "Biz PKK ile HDP ile masaya oturmayız. Bizim gözümüzde onlar Kürtleri temsil etmiyor.” dedi.

Esas dikkatimizi çeken önemli tespiti ise şu idi:

«Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Türkiye'nin başından gitmesi halinde ülke Suriye'ye döner.

Bakın daha iyi bir lider gelebilir ben çok emin değilim; bugünkü şartlarda konuşuyorum. Sayın Erdoğan bu ülkenin başından gitsin... Bakın iddialı bir şey konuşuyorum. Bunu kayıt altına alın. Cumhurbaşkanı Erdoğan giderse biz Suriye olacağız. Amaç da bunun üzerine kurulmuş. İktidar kimsenin umurunda değil. Cumhurbaşkanı seçip seçmemek bütün bunlar işin oyunu.

2010'da CHP'ye operasyon yapılması ile Erdoğan paralel yapının farkına vardı. Aslında ikisi beraber yapıldı. CHP'ye operasyonla Tayyip Erdoğan'ın paralel yapıyı anlaması aynı tarihe geliyor. Çünkü birileri CHP'yi partner olarak seçip, Erdoğan'ı da yıpratıp Türkiye'yi Suriye'ye benzetmeye çalışacaklardı.

Ama Allah'ın da bir hesabı vardı. Allah Erdoğan'a yardım etti. 15 Temmuz, MİT kumpası bunların hepsi birer oyun. Bunu bir partili olarak söylemiyorum, bir vatandaş olarak söylüyorum. Amaç Erdoğan'ı gönderip, Türkiye'yi Suriye'ye çevirmektir. Bir Kürt olarak söylüyorum; en büyük ıstırabı Türkler çekecektir.»

Bizim de bu sütunlarda defalarca yazdığımız gerçek bu. Maalesef Sayın Erdoğan’la uğraşanlar, ona düşmanlık edenler aslında Türkiye’ye kötülük etmektedirler. Erdoğan bu ülkenin çimentosudur, denge unsurudur.

Aynı zamanda bilge bir kişiliği de olan Ağrı ilimizin belediye başkanı Sayın Savcı Sayan’ı bu müthiş tespitlerinden dolayı tebrik ediyoruz.