Dolar (USD)
32.59
Euro (EUR)
34.85
Gram Altın
2503.88
BIST 100
9686.05
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE


Büyük Aile Yürüyüşü

Pazar günü Fatih Saraçhane Meydanı devasa bir mitinge sahne oldu. On binlerce kadınlı erkekli insanımız LGBT sapkınlığına karşı vakar içinde önce yapılan konuşmaları canlı ve heyecanlı bir şekilde dinledi, sonra muhteşem bir konvoy halinde Beyazıt’a yürüdü. Dünkü gazetemizin manşetinde olduğu, ‘AİLEME DOKUNMA’ diye haykırdı. “Aileni ve neslini koru, sapkınlığa dur de” dendi.

Mitingin tam ortasında şiddetli bir yağmura maruz kaldık. Ancak sırılsıklam ıslanmayı göze alarak insanlarımız yine dinlemeye devam ettiler ve kalabalıktan ayrılan olmadı.

Orada ben de kısa bir konuşma yaptım. Dediklerim şunlardı:

“Bu muhteşem kalabalığa hoş geldiniz diyorum. Milletimiz sapkınlıklara geçit vermeyecek. Milletimiz aileden yana. Aile düşmanı akımlara karşı güçlü bir karşı çıkıştır bu canlı kalabalık.

Öncelikle söylemek istiyorum: Eşcinsellik doğuştan değildir. Genetik hiç değildir. Eşcinsel ve normal bireylerin kromozomlarında, beyin yapılarında, hormonlarında ve diğer salgılarında belirgin ve anlamlı bir farklılık tespit edilememiştir. Anlaşılan o ki daha sonradan gelişen birçok faktörün birleşiminden oluşuyor.

Biz eşcinsellik karşıtı değiliz.

Biz LGBT’nin ideoloji haline getirilişine karşıyız.

Biz LGBT dayatmasına, faaliyetlerle yaygınlaştırılmak istenmesinekarşıyız. Yürüyüşler ve gösteriler yaparak toplumu rahatsız etmelerine taraftar olamayız.

Biz LGBT’nin reklamının yapılmasına ve evlatlarımızın sapkınlıklara sürüklenmek istenmesine, nesillerin bozulmasının hedeflenmesine karşıyız.

Biz LGBT’nin sevimli ve masum gösterilmesine, çocuklarımızamatah bir durum gibi sunulmasına, aile düşmanlığı yapılmasına karşıyız.

Yoksa elbette bir kişi eşcinsel olabilir. Onu diğer insanlardan ayırt etmeyiz, problemlerine yardımcı oluruz. Ancak sapkınlık boyutunda insanlarımızı rahatsız etmelerine razı değiliz.

Son olarak şunu belirtmek istiyorum: Sapkınlıklarından korunmanın en önemli yolu ailemize önem vermekten, ailelerimizi güçlendirmekten geçmektedir. Mutlu, huzurlu, sevgi ve şefkat dolu aileler bizi ve çocuklarımızı tehlikelerden koruyacaktır.

Siz gayretli ve duyarlı insanlarımızı sevgi ile selamlıyorum”