Dolar (USD)
32.33
Euro (EUR)
34.90
Gram Altın
2306.42
BIST 100
9079.97
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE


​LGBT Hüsran Pişmanlık

Batı hayranı, batıya karşı bir aşağılık duygusu ve kompleks içinde olan kimi “çağdaş” çevreler, batının bize ve insanlığı dayattığı her şeyi tartışmasız ilericilik, çağdaşlık ve özgürlük olarak algıladılar. Bunu yaparken de en çok “bilim” putunu kullandılar. Batının her yaptığını, “bilimsel gerçeklik” olarak lanse ettiler. Halbuki bizim yıllardır ve acizane; “batasıca batı” ve “bataklık” dediğimiz bu alemin gerçek bilimle çok alakası yok. Bu konuda insaflı olan doğulu veya batılı bilim adamlarının yazdığı kitaplara müracaat edilmelidir. Zira bu hamur çok su götürür.

İşte batının insanlığı aldattığı konulardan birisi de LGBT sapıklığıdır. Bilimle, ilim irfanla, insanlık ve izanla alakası olmayan açıklamalar yapıyorlar. Bunun için emirlerindeki tüm üniversiteleri ve sözüm ona bilim adamlarını harekete geçirmişler. Hepsi koro halinde, eşcinselliğin yaratılıştan olduğunu söylüyorlar. Hatta “insanın cinsiyetsiz doğduğunu iddia edip, sonradan insan reşit olunca istediği cinsiyeti seçmelidir” diyorlar. Ama tüm varlık gibi insanı da yoktan var eden Allah (cc) şöyle buyurur: "Göklerin ve yerin hâkimiyeti Allah’ındır. O dilediğini yaratır. Dilediğine kız evlat, dilediğine erkek evlat verir, yahut kızlı oğlanlı olarak her iki cinsten evlatlar verir. Dilediğini de kısır bırakır. O her şeyi mükemmel bilir, dilediği her şeye kadirdir." (Şura, 42/49-50)

Bu karanlık odaklar; bir aldatmayı da cinsiyet değiştiren zavallıların sürüklendikleri buhran, hüsran ve bataklığı gizleyerek yapıyorlar. Ellerindeki her türden medyalarıyla LGBT reklamı yapıp rotasının şaşırmış kimi gençleri tuzaklarına çekiyorlar. Bu tuzağa düşüp cinsiyet değiştirenlerin pişmanlık ve dramlarını ise, hiç gündeme getirmiyorlar. İşte o binlerce dramlardan sadece birkaç örnek:

1. Ergenlik önleyici haplar kullanan ve cinsiyet değiştiren 27 yaşındaki Joey Maiza, itiraflarda bulundu ve ağlayarak gençleri uyardı: “Çocuklara ve gençlere olacaklar için çok sinirliyim. Sayıları çok fazla, bundan pişmanlık duyanların sayısı çok fazla. Gittikçe daha daha fazla ve daha çok genç insanlar ortaya çıkmaya başlayacak. Ergenlik önleyiciler ve ergenlik önleyicileri kullanmış insanlar… Birinin hikayesini okudum, şimdi 20-21 yaşlarında olan birisi. Sanırım 16 yaşlarında başlamış önleyicileri kullanmaya ve kendisi şu anda intihara meyilli… Çünkü penisi artık hiç gelişmiyormuş. Yani insanlar zarar görüyor. Bu beni çok sinirlendiriyor. Sonucunda elde edeceğimiz şey, harap olmuş bir nesil olacak. 10-15 yıl içerisinde harap edilmiş bir nesil var olacak. Hatta o kadar bile sürmeyecek bence. Evet o kadar bile sürmeyecek. Çünkü bu çok hızlı yayılan bir tehlike.

30-40 yaşına geldiklerinde; “16 yaşında ne pislik bir iş yapmışım ben” gibi şeyler diyecek insanlar. Bunun geri dönüşü yok, geri dönüşü yok. (burada hıçkırıkları artarak ağlamaya devam ediyor) Kendim için değil, daha çok bu tuzağa çekilmekte olan çocuklar ve gençler için üzülüyorum. Tabi kendim için de üzülüyorum. Önceden olduğum kişinin yasını tutma sürecinde gidip geliyorum. İnsanlık ve çocuklar için üzgünüm ve olacaklar için daha çok üzgünüm. Bu çocuklar ve gençler harap edilmiş olduklarında, o zaman göreceğiz neler olduğunu. Gerçekten ama gerçekten umuyorum ki, bir nesli bu tuzağa çeken o uzmanlar, hak ettiklerini bulacaklar. Çünkü biliyorum ki, kimisi ne yaptığının farkında değil, kiminin beyni yıkanmış, ya da her neyse… Ama kimi de tam olarak neye sebep olduklarının farkındalar, tam olarak biliyorlar. Kurbanlık koyun gibi para sağıyorlar…” (@saidercan Twitter hesabında videosu yayınlanan bu genç, tüm bunları ağlayarak anlatıyor. Ama kim duyar?..)

2. ABD’de yaşayan Issa İsmail isimli bir kişi, 19 yaşındayken cinsiyet değiştirerek trans erkek olduğunu açıkladı. Ama 7 yıl sonra, cinsiyet değiştirme süreciyle beraber ağır bir depresyon yaşadığını dile getirerek, 26 yaşında yeniden kadın olmak istediğini açıkladı.

Aldığı testosteron hormonu nedeniyle daha kalın bir sese ve sakala sahip olduğunu dile getiren İsmail, aradan geçen 7 yılda bir erkek olarak mutlu olmadığını anladığını belirtti. Kendisini depresyonda hisseden İsmail, “Üçüncü veya dördüncü yıldönümünden sonra, depresyonum ağırlaşmaya başladı. Bu benim için bir şok gibiydi." açıklamalarını yaptı. (mynet 28.01.2022 10:49)

3. 9 yıl önce ameliyatla kadın olmayı tercih eden Mersin'in Pozcu Mahallesi'nde oturan 34 yaşındaki D.K., yeniden erkek olmak için kadavradan (beyin ölümü gerçekleşen kişi) penis nakli konusunda yasal düzenleme yapılmasını istedi.

Merkezi Ankara’da bulunan İnsanca Yaşamı Destekleme Derneği Başkanı Okşan Öztok, konu ile ilgili kendisine telefonla ulaşan DHA muhabirine bu tür 20 vakanın kendilerine başvuruda bulunduğunu belirterek şunları söyledi:

“D.K, çok ısrarlı olunca, işin tıbbi yönü bir yana, dinen bir sakıncasının bulunup, bulunmadığını öğrenmek için Diyanet’in 'Soru sor' hattına başvurarak, iki transseksüelin pişmanlık içerisinde olduğunu ifade ederek, ‘Ameliyatla kadın olmuş bir erkek pişman olup fıtratına geri dönmek için kadavradan erkeklik organ nakli yaptırmak istese dinimize göre caiz midir?' diye sorduk. Karşılığında 'caiz olmadığı' cevabını aldık. Ancak bu şekilde bize başvuran 20’nin üzerinde insan var. Bu nedenle yasal bir düzenleme yapılması uygun olur." (Gazetevatan.com.26.10.2012)

Sonuç itibarıyla; anneler, babalar, tüm büyükler ve tüm etkili ve yetkili olanlar! Çocuklarımızı kaybetmeden önce tedbir alalım. Sonra geç olur ve bu işin geri dönüşü olmaz. LGBT Hakla batıl savaşının en çetin cephesidir. LGBT sosyal, siyasal ekonomik bir sorundur. LGBT bir güvenlik sorunudur. Ne ki, LGBT insanlığın var oluş sorunudur. Subheneke... Bihamdike... Esteğfiruke...

 
ABONE OL
Deniz feneri detay
Deniz feneri detay
Kızılay 160x600
TDV ramazan