Dolar (USD)
32.21
Euro (EUR)
34.98
Gram Altın
2501.76
BIST 100
10951.42
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE

26 Şubat 2014

İYİ Kİ DOĞDUN BÜYÜLEYEN ADAM

Bugün Sayın başbakanımız R. Tayyip Erdoğan'ın doğum günü, 60. yaşına girdi Sayın başbakanımız. 30 yıldır tanıdığım bu güzel insan için diyorum ki;

Rabbim her saniyesine, her dakikasına, her saatine, her gününe, her haftasına, her ayına, her mevsimine, her yılına ve bütün ömrüne hayır, sağlık, mutluluk, halka hizmet ve muvaffakıyetler yağdırsın.

İyi doğdun AZİZ USTA'm,

Meltemlerle ol en güzelinden, aziz kardeşlerinin aziz yoldaşı.

İyi ki doğdun, iyi ki varsın ve iyi ki seni tanıdık, sevdik, beraber çektik zorlukları seninle, beraber aştık yine, iyi ki sana destek olduku2026

Bundan tam 30 yıl önceydi tanımıştım,

O günden beri ülkesi için, millet için, Müslümanlar için, insanlık ailesi için yanıp tutuşan kalbine şahidiz senin. Sen mağdurların yüzü gülsün diye diyar diyar, ülke ülke gezerken, biz ancak ev ev gezebilirdik.

Hiç değişmedi;

30 yıl önce de ayırım yapmadan mağdur ve mazlumlardan yana olmaktı derdin, bu gün de.

Sen çok yaşa UZUN ve BÜYÜLEYEN ADAM. İyi ki doğdun DİNLENEN ADAM. İyi ki doğdun kendini MİLLETİNE ADAMIŞ ADAM.

Bakma sana BÜYÜLENMİŞ dediklerine, olsa olsa BÜYÜLEYEN ADAM olursun sen,

Yoksa bu milletle beraber seni sevmeyenlerin dahi sana bu kadar imrenmelerinin başka bir izahı olabilir mi?

Geçtim bizden olanların hayranlıklarından, Obama'sı, Merkel'i, Samaras'ı ve daha niceleri neden sana hayran kalsın? Milletin duasına layık olmak budur işte.

Ve ne olduysa sana hayran(lık)lar artınca oldu, çekemediler başarını, seni yıkmak istediler. Artık asker yoktu, medya hükümet düşürme işlevini yitirmiş, 5'li çeteler itibarsızdı.

Fakat yıkım planının sahibi BARONlar hiç umulmadık yerden akrep gibi sokmak için ortam hazırlamıştı dahili işbirlikçileriyle.

Tamamen İsrail yapımı olan bu dinleme hadisesi Türkiye'yi uluslararası hukukta TERÖR DEVLETİ göstermek, diğer kriminal belledikleri örgüt ve devletlerle ilişkilendirmek ve Tayyip ERDOĞAN'I da bu örgütün lideri göstermekten ibarettir.

Bunun için cemaatin adamları üzerinden özellikle son üç yıldır dinlemişler. Bu ülkenin başbakanını, başbakanın yakın çevresini, bakanlarını, MİT'ini, askerini, işverenini, basınını, STK başkanlarını, sanatçısını, yani ilerde kendilerine lazım olacak bilgiyi elde edebilecekleri umudunu taşıdıkları herkesi dinlemişler.

İşin daha alçak olanı ise, dinlemelerde bir şey bulamayınca bu kez montajlanan ses kayıtlarını hazırlamışlar. Kimi sesler de karalamak istedikleri kişiye ait değil.

Neden? Neden bu genç yargıçlar, savcılar, emniyetçiler bu milletin umudu olan başbakan Tayyip Erdoğan'a böyle kin ve nefretle dolduruldu? Ne oldu ki hukuku, insaniyeti, dini ayaklar altına alarak isim babasının İsrail olduğu kesin olan "TEVHİD SELAM TERÖR ÖRGÜTÜ" diye aslı astarı olmayan bir örgüt kurdurup bunun üzerinden hepimizi dinlediler.

Sahi ne oldu?

Tamam, sonradan cemaatin gözbebeği Emre Uslu'dan öğrendik ki "İsrail ile ilişkilerimizi bozduğu için" Sn. Başbakana böyle düşmanlık ediliyormuş.

Tamam, ama başbakan Tayyip Erdoğan'a olan düşmanlıkları "ülkeyi kaybetmeyi göze alacak kadar" mı derinmiş?

Ya da cemaate bağlılıkları ülkeyi kaybetmeyi göze alacak kadar mı şiddetliymiş?

Veyahut da bu bağlılık cemaati milletin, devletin önüne geçirtecek kadar mı muhterismiş?

Allah korkusundan eser taşımayanlar evlerde, "Tayyip Erdoğan'ın büyülendiğini" anlatıp bağlılarını başbakan Erdoğan'a karşı dolduruşa getiriyorlar. Mut'a, hırsızlık, porno gibi aşağılıkların en derekesine düşerek her türlü rezil, kepaze iftiralara başvurmuşlar sadece başbakan Erdoğan itibarsızlaşsın diye.

40 yılda biriktirdiğini 40 günde tüket ve bir o kadar da içeri gir; bunu ancak cemaate yaptırabilirlerdi yaptırdılar. Hizmet ehli milyonlara üzülüyorum, kandırıldıklarını anlayıp kahrolanlarla kahroluyorum.

Bu ülkenin gençlerine neler yaptırdılar neler.

Büyü diyecekseniz, ille de büyülü hal, büyülenmiş kişi bulmak isterseniz işte size büyünün kralı. Eğer mesele büyü ise buna büyü demek gerek.

Bakın büyülenmişlerin inandıkları yalana:

"Başbakana ablası hocadan-şeyhten muska yaptırırken büyü yapmışlar, tutmadı, İran'da, tutmadı, Afrika'da büyü yapılmış!"iftirasını ortalığa saçıyorlar.

"Başbakana büyü yapılmış da onun için ne dediğini bilmiyor, ne yaptığını bilmiyor!" rezilliğini gururla anlatu2026 Buna dindarlık mı demeliyiz yoksa dini darlık mı?..

Mao'cu ağabeyleri Şahin Alpay da Gezi sürecinde "başbakan hastaneye yatırılmalı" alçaklığını dillendiriyordu. Halkla, milli iradeyle başa çıkamayanlar Haberal türü Hipokrat yeminini çöpe atan doktorlar üzerinden başbakanı diskalifiye etmeye heveslenmişlerdi.

Bunlar alışmışlar, birinden rahatsız olduklarında ya Ecevit gibi hastaneye tıkarlar,

Ya Özal gibi öldürürler,

Ya Erbakan gibi iktidardan darbeyle uzaklaştırırlar,

Veyahut da Menderes gibi idam ederler.

Bakın Ahmet Davutoğlu Hoca ne diyor:

"Gazze'ye gitmiştik 11 bakanla, biz orada iken Gazze bombalanıyor. Orada bir çocuk gördü beni, 'Myanmar'daki çocuklara sahip çıkın' diye seslendi. Üzerine bombalar yağarken Myanmar'daki çocuğu düşünen bir Gazzeli çocuk." Keşke CEMAATİN BARONLARIbu çocuğu dinleselerdi, bir kerecik bu çocukların feryadını duyabilseydi, o zaman böyle İsrail muhibbi olup ülkesine ihanet edip hepimizin mahremini dinlemezdi.

Bombalar altında Gazzeli çocuk, Türkiye, Arakanu2026

Gazzeli bu çocuk sizin için bir şey ifade ediyor mu?

Hayır,

Plancı başınız, akıl babanız İsrailli çocuklara ağladığınızı biliyoruz, ama bunlar Filistin ve Myanmarlı çocuklar.

Yoksa siz "bu çocuklar büyülenmiş, bunlara da büyü yapılmış" mı diyorsunuz?

Dersiniz dersiniz, siz her bir şey dersiniz.

Doğum günün kutlu olsun BÜYÜLEYEN ADAMu2026

Twitter: @ahmetay_

 
TDV kurban