Dolar (USD)
32.50
Euro (EUR)
34.83
Gram Altın
2440.11
BIST 100
9915.62
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE

04 Kasım 2022

Türkiye durdurulamaz güç

Bu topraklar ortak yurdumuz, gözümüzün nuru, ortak kaderimizdir. Bizim için kaledir Türkiye. Milli ve dini değerlere sahip olanlar olarak bizler böyle düşünüyoruz.

Bu ülkenin değerini bilmeyen, değerlerine tahammülsüzlük gösteren bir kesim var ki, bunların düşünce yapı ve yaşam tarzının bir İngiliz, bir Alman ve bir Fransız’dan farkı yoktur. Bizler, Batı emperyalizmini bataklık, onlar cennet görüyor.

Bir ölçü daha, ‘bizden adam olmaz, Türkler hiç bir şey başaramaz’ gibi moral bozucu, özgüven kırıcı ve küçümseyici laf edenleri görürseniz bilin ki bunlar Batı uşağıdır. TOGG’a karşı aynen böyle davrandılar. Ülkemizin moral ve motivasyonunu bozmak için her şeyi yapıyorlar.

Batı sürekli şiddet, terör ve savaş üretiyor, bunlar Batı’yı sorgulanamaz görüyor. Suriye’de, Irak’ta ve dünyanın birçok yerinde binlerce masumun üzerine bomba yağıyor, bunlar Batı ile kirli ilişkilerini sürdürmeye devam ediyor.

Hala, Batı değerlerine kutsallık muamelesi yapıyor, Batı’nın evet dediğine evet, hayır dediğine hayır deniliyor. Kemal Tahir, tarihimizi ve medeniyetimizi anlattığı şiirinde “en büyük öksüzlük, köksüzlüktür.” der.

Erdoğan’la birlikte başlayan bir öze dönüş, kendi değerlerini kabulleniş var. Yerli ve milli, bu yönde güç kazanan bir damar var hamdolsun. Bu kimliğin mensupları olarak, TOGG için sevinç gözyaşları döktük. Bu sadece bir arabanın üretimi değil, bir milletin geri dönüşü, yeniden tarih yapıcı rolüne kavuşmasıdır. Geçmişte çok sayıda milletin tarihinde güzel roller aldık, bugün de bölgemizde, Afrika ve Asya’da aynı roldeyiz. Milyonlarca insanın hakkını muhafaza edip gönül köprüleri kuruyoruz. Milletimize öncülük eden ve yeniden özgüvenini kazandıran Sayın Cumhurbaşkanımıza müteşekkiriz.

TOGG için emeği geçen ve sermaye desteği olan beş babayiğidimizi unutmayıp çok teşekkür ediyoruz. Bu Babayiğitlerden biri de Türkcell yönetim kurulu başkanı, kardeşim Bülent Aksu ile ayrıca gurur duyuyoruz.

Erdoğan başarısının sırrı ne?

Sayın Erdoğan milletle aynı dili konuşuyor ve aynı duyguları paylaşıyor, aynı hayalleri kurduğu için başarıyor. Bu nedenle milletimiz 20 yıldır Erdoğan’dan vazgeçmiyor. Erdoğan, geçmişte yaptığı bir konuşma ile Türkiye yüzyılının ipuçlarını o günden vermişti: “Türkiye yüksek kaderinden kaçamaz, kurtulamaz. Safı bellidir. Bunu değiştirmeye kimsenin gücü yetmez ve yetmemiştir.”

Türkiye ilk deniz uçak gemisini, hava savunma sistemini, ilk uçağını, ilk tank ve tüfeğini, İHA ve SİHA’ları, ilk füzesini Erdoğan’la başardı. Yerli otomobilimiz TOGG gerçek oldu ve bütün ilkler onun döneminde gerçeğe dönüyor.

Türkiye’ye ayak bağı olmak isteyenler varsın ülkemizin başarılarını küçümsesinler, varsın karşı çıksınlar, bütün hayallerimiz bir bir oluyor. Kendi doğalgazımız 2023 yılında evlerimizde olacak. Yeni müjdelerin de geleceğini biliyoruz.

Milletimiz basireti yüksek bir millettir, boş vaatlere kanmıyor. Kalbinin razı olmadıklarıyla yol yürünmeyeceğini biliyor. Ana muhalefet yıllarca iktidar olamıyorsa sebebi budur.

Bir de şu var…

Milletimiz, çatışmacı eski muhalefet tarzını unutmuş değil. Kamplaşma ve kutuplaştırmalardan, inançların istismar edilmesinden bıktı usandı. Bugün yaşanan krize rağmen muhalefetin oylarında bir yükselme olmuyorsa kendi hatalarıyla yüzleşmelidir. Kendi ülkesinin polis ve askerine iftira atan, devletin sinir uçlarına dokunanlara bu ülke teslim edilebilir mi?

Ne yapılırsa yapılsın, milli uyanışımız engellenemeyecek ve Türkiye durdurulamayacaktır. Yeni yüzyıl çılgın Türkler ’in çağı olacaktır.