Dolar (USD)
32.47
Euro (EUR)
34.73
Gram Altın
2440.77
BIST 100
9915.62
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE

28 Aralık 2023

​Evanjelistlerin gözü topraklarımızda!

İsrail merkezli Begin Sadat Stratejik Araştırmalar Merkezi’nden Edy Cohen; “Birinci Dünya Savaşı'ndan sonra kazanan güçler, Kürtlere bağımsızlık sözünü verdi ancak bu söz yerine getirilemedi şimdi bunun zamanı geldi” diyordu.

Kuzeyde bir Kürt devleti ortada bir Sünni ve güneyde de bir Şii devleti olacak şekilde gerçekleşmesini bekledikleri uzun vadeli bir projeden bahsediyoruz.

Emin olun, bir sonraki hedef topraklarımız olacaktır. Bu bakımdan bilhassa şu sıralar ülkemizin bekasından taviz vermeyen, vatansever duruş sergileyen, erdem sahibi insanlara büyük ihtiyaç var.

Var mı? Elbette var.

Peki, içimizde Amerikan beslemesi, omurgasız, vatansız, şuursuz bir tayfa yok mu? Olmaz mı? Ne zaman ülkemize yönelik bir tehdit oluşsa kendilerini hemen belli etmiyorlar mı?

Başta ülkemiz olmak üzere tüm bölgede planları olan dünyanın süper güçleri bir asırdır sivil insanları katlediyor ve yeraltı yerüstü servetlerimizi sömürüyor.

Satın alınmış Arap liderleri de sessizce olan biteni izlemekle yetiniyor.

Bakınız, bugün Hristiyanlığın ana omurgasını Evangelist Hristiyan Siyonistler oluşturmaktadır. Yeni Dünya Düzeni yani “yeni bir dünya” ideali, vahiy formatlı seküler bir inanç ütopyasıdır.

Asıl tehlike bu sapkın inanca dayalı olarak sergilenen vahşet ve yıkımdır.

Tanrı böyle istiyor diyerek yüz yıldır dünyada kan akıtan ve enerji kaynaklarımıza çöken korkunç bir düzenekle mücadele ediyoruz. Mücadele etmeyenler de sadık birer köpek gibi itaati ve köleliği tercih ediyor.

Bunları artık tanıyor ve biliyoruz.

Son yıllarda Hristiyan (Evanjelizm) ve Yahudi (Siyonizm) ittifakının, Türkiye’nin terör örgütüne yönelik başlattığı operasyondan rahatsız olduğunu biliyoruz.

Neden mi?

Çünkü Siyonizm, bugün Türkiye’nin operasyon yaptığı bölgede kendi emelini gerçekleştirmek için bir Kürt devleti kurdurmak istiyor da ondan. PKK, vaktiyle tam da bu amaca yönelik kuruldu.

Düşünün, işin daha en başında ileride emellerini gerçekleştirmek için ülkemizde PKK terör örgütünü kuruyorlar.

Kim kuruyor bu örgütü?

Dünyadaki tüm terör örgütlerinin en tepesindeki çatı örgüt olan Evanjelistler. Bu yapı, tarihin en sapkın, en vahşi en tehlikeli terör örgütüdür. Ve tüm terör örgütleri bunlara bağlıdır.

İsrail devletini çekip çeviren de bu örgüttür. Kürtleri adam yerine koymayan (Türkiye hariç hiçbir ülke Kürtleri insan yerine koymuyor) Siyonistlerin tek emeli; PKK üzerinden büyük hedeflerine ulaşmaktır.

PKK, o yüzden yıllarca Kürtleri bir koz olarak kullandı. Erdoğan, ne zaman Kürtleri sahiplense ilk tepki bu örgütten geldi. Neden biliyor musunuz? Çünkü bu örgütün defterinde Kürt diye bir şey yok.

Peki, ne var? Amerika ve İsrail’in emellerini gerçekleştirmekten başka hiçbir vazifesi yok.

Öyle ki epey bir zamandır onlar sınırımızda ikinci İsrail denilebilecek bir terör devleti kurma çabasında biz ise ısrarla bunu bertaraf etme çabasındayız.

Amerika’nın tırlar dolusu silahı, PKK terör örgütüne açıktan vermesini başka türlü nasıl izah edebiliriz?

Theodor Herzl daha 1896 yılında yazdığı “Judenstaat” adlı kitabında, İsrail devletinin sınırlarını ve hedeflerini belirlemişti. İsrail devletinin kurulabilmesi için de Osmanlı devletinin savaşa girip parçalanması gerekiyordu.

Öyle de yaptılar.

Bugün de tek dünya devleti projesinin gerçekleşmesi için gerekli olan büyük İsrail devletinin kurulması için Türkiye engelini ortadan kaldırmak niyetindeler.

Anlayacağınız Türkiye, Evangelist, Kabalist, Siyonist sapkınların hedefinde bir ülkedir. Biliyorum, içimizde öyle sinsi, hainler var ki kimin nerede, hangi vazife ile donatıldığını kestiremiyoruz.

Bu benim şahsi fikrim, duygum, düşüncem ve inancımdır. Ve böyle bir yazıyı da benim gibi düşünen ve hain, hangi tarafta olursa olsun net duruş sergileyen vatansever insanlar için yazıyorum.

Kısacası onları vatan müdafaasına çağırıyorum.