Dolar (USD)
32.58
Euro (EUR)
34.76
Gram Altın
2507.31
BIST 100
9693.46
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE

11 Eylül 2020

Ahlâk teröristleri

Bir hırsızlık çetesi, resmî kurumlara müracaat edip biz “Hırsızlık Çetesi” kurmak istiyoruz derse, nasıl karşılanır? Bir kalpazanlık çetesi, sahte para basmak için merkez bankasından ruhsat isterse nasıl karşılanır? Bir terör çetesi, daha rahat insan öldürmek için emniyetten resmi dernek kurmak konusunda talepte bulunursa ne yapılır? Bir uyuşturucu çetesi, uyuşturucu pazarlama şirketi kurmak için ticaret bakanlığına baş vurursa ne olur? Bunun gibi örnekleri çoğalta bilirsiniz.

Tabi tüm bunlar, akıl almaz davranışlardır değil mi? Bir hukuk devletinde, hiçbir aklıselim insan, böyle bir şeyi aklından dahi geçiremez. Ama gel gör ki, nice vakıf ve dernekler resmi izinle kurulmuş ve yukarda saydıklarımızın bir kısmı ve daha fazlasının aleni reklamını yapıyorlar. 13 yaşındaki çocuklarımızı, alkol ve uyuşturucu kullanmaya davet ediyorlar.

Büyük bir kısmı batılı karanlık odaklar, hatta devletlerce fonlanan, ahlak teröristi, feminist, ırz düşmanı; vakıf, dernek ve kulüpler, hesapsız el ilanı, broşür, kitap, afiş, konferans, tiyatro, film, dizi filmlerle bu cürümlerinin reklamını yapıyor, “ibahiye”ye yani “sınırsız ahlâksızlığa” davet ediyorlar. Genel medya ve Sosyal medyanın sınırsız gücü sayesinde de bu vahşetlerine vahşet katıyorlar.

İşte bu yüzlerce suç örgütünden sadece bir tanesi olan “Mor Çatı Vakfı” kendi sayfasında çarşaf çarşaf mezkûr suçların reklamını yapıyor. Görsel, yazılı vs. materyallerle ahlak terörü uyguluyor. Tabi arkasında “İstanbul sözleşmesi” ve ilgili düzenlemeler de varken, belki de bizim bu ahlâk teröristlerinin teröründen bahsetmemiz suç sayılabilir. Evet “suçluya suçlu demenin suç olduğu bir dünya” “itlerin salındığı, taşların bağlandığı köy” misali…

Mezkûr “ahlâk terörü” yuvasının faaliyetlerinden örnekler:

“İlişkin güvenli mi?

Flört şiddeti, flörtün yeni yeni başladığı 13-23 yaş döneminde romantik ilişkilerde yaşanan şiddete işaret ediyor. Bu dönemde, flört etmek “gizli” ayıp” “saklanması gereken” bir konu olarak görüldüğü için ilişki içinde şiddetle karşılaşsan bile hiç kimseyle konuşamıyor ve yalnız hissediyor olabilirsin. Şiddet, “genç ya da yetişkin çoğu kadın” için kafa karıştıran ve baş edilmesi zor olan bir deneyim. Bu nedenle, şiddetin uyarı sinyallerini tanıman, şiddetin ipuçlarını yakalaman büyük önem taşıyor.

Gözlemle: Sevgilin toplumsal cinsiyetle ilgili ne düşünüyor?

Sevgilin “bir erkek sevgilisini korumalı ve kıskanmalıdır” düşüncesine katılıyorsa,

Sevgilin kadın ve erkeklerin birbirinden farklı işler yapması gerektiğini düşünüyorsa,

Sevgilin “adam gibi iş yapmak” “erkek işi” “namus korumak” gibi erkekleri yücelten ifadeler kullanıyorsa,

Sevgilin LGBTİ (Lezbiyen, gay, biseksüel, trans, interseks) bireylere karşı saldırgan ve ayrımcı bir tutum sergiliyorsa,

Sevgilin seni aşırı kıskanıyorsa ve sahipleniyorsa; kıskançlık yaparak sevgisini gösterdiğini düşünüyorsa,

Sevgilin senden izin almadan telefon ya da bilgisayarını karıştırıyorsa,

İlişki içinde kendini suçlu ve bir şeyleri gizlemek zorunda hissediyorsan, şiddetle karşı karşıyasın.

Cinsel flört şiddeti:

Sevgilinin (…) “sen alkol veya madde etkisi altındayken” ya da bilincin yerinde değilken seninle cinsel birliktelik kurması, cinsel birliktelik sırasında, öncesinde veya sonrasında sana karşı küçümseyici ve kaba bir tutum sergilemesi, “doğum kontrol yöntemlerini kullanmaması veya senin kullanmana izin vermemesi” cinsel şiddet örnekleridir.” (Mor Çatı sitesinden özetle)

Savcılar Göreve

Mor Çatı sitesi ve özellikle yukardaki maddeler incelendiğinde bu bu ahlâk teröristi kutuluşlar 13 yaşındaki erkek ve kız çocuklarımızı, fuhşa, ahlâksızlığa alkole ve uyuşturucuya teşvik etmektedirler. Yani kısaca:

“Kız” ifadesini adeta suç sayarak 0-13 yaşında dahi kız yoktur hepsi kadındır diyorlar. Yani kızlık ve bekaret anlayışı çağdışıdır.

Özgürce(!) canı istediği zaman istediğiyle cinsel ilişkiye davet ediyor.

LGBTİ ve ötesi ilişkileri telkin ediyor. Yani erkek erkeğe, kadın kadına vs.

Alkol ve uyuşturucu madde kullanmaya teşvik ediyor. Sadece uyuşuk haldeyken ilişkiye girme diyor. Nasıl olacaksa bu…

13 yaşındaki çocuklarımızı zinaya davet ediyor. Sadece hamile kalmamak için önlem öneriyor. Söyleyecek çok şey var amma…