Dolar (USD)
32.49
Euro (EUR)
34.75
Gram Altın
2481.20
BIST 100
9483.98
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE

23 Eylül 2022

Yavuz hırsız LGBTİQ+

“Yavuz hırsız ev sahibini bastırır” diye bir söz vardı. Şimdilerde bu sözü; “Namussuzlar namusu bastırır.” Şeklinde ifade etmek de mümkündür. Tam “ibahiye, yani sınırsız ahlâksızlık” da diyebileceğimiz; LGBTİQ+ kölelerini anlatıyor. Köleler diyorum, çünkü özgürlük ve çağdaşlıktan bahseden bu zavallılar, resmen ahlaksız hazların, şehvetin ve bilcümle nefsani arzuların kölesi olmuş durumdadırlar. Bunlar aynı zincirli, prangalı köleler misali, ibahiye yularına teslim olmuş durumdadırlar.

Her biri farklı bir ahlaksızlığın simgesi olan, ama insanlık dilinde “ibne” “orospu” “şırfıntı”gibi ifadelerle yer bulan “sınırsız ahlaksızlık” LGBTİQ+ harfleri ve “gökkuşağı renkleriyle” simgelenerek veriliyor. Böylece henüz tehlikenin farkında olmayan gençleri ve çocukları, bu ahlaksızlıklara özendirmektedirler. Ne yazık ki, bizim mahalleden kimi belediyeler de bu renkleri, Kütüphane duvarlarına, şemsiyelere, futbol, voleybol, basketbol vs. toplara yayarak, bu ahlaksızlığın reklamını yapıyorlar. Kimi şirketler de terlik, ayakkabı, kıyafet, kravat vb. giysilere bu zillet paçavrasının renlerini basıyorlar.

İşin daha tehlikeli yönü ise, bu zelil kölelerin tüm insanlığı kendi ahlaksızlıklarını desteklemeye mecbur görmeleridir. Oran olarak sayılsa değil yüzde, binde bir bile değiller. Ama dışarıdan İslam ve insanlık düşmanı devlet ve kuruluşlar, içerden de münafık hainler vasıtasıyla seslerini o kadar yükseltiyorlar ki, ev sahibini bastıran hırsız gibiler. Evet evet, binde bir, binde dokuz yüz doksan dokuzun sesini bastırıyor. Çünkü medya, sosyal medya gibi platformlarda küresel çetelerin özel ve devasa imkanlarıyla desteklenmektedirler.

Onlar tüm dünyada her yıl sayısı bilinmeyen yürüyüşler, eylemler düzenliyorlar. Sosyal medya platformları her dakika onların reklamını yapıyorlar. İnternet şirketlerin nerede hepsi logolarını LGBT bayrağının renkleriyle düzenleyerek, her saniye onların reklamını yapıyor. Ama bu sınırsız ahlaksızlığa karşı bir tane yürüyüş yapıldı diye kıyametler koparıldı. Zavallılar hem suçlular, hem de güçlü olduklarını zannediyorlar. İşte onlarca internet sitesi, gazeteler ve binlerce sosyal medya hesaplarında namussuzların namusu bastırma çabalarına örnekler:

İstanbul'da gericiler LGBTİ+ karşıtı miting yaptı

Saraçhane Meydanı’nda buluşan LGBTİ+ karşıtı birçok tarikat ve cemaat üyesi, iktidarın diline doladığı “nefret suçu” kavramını eyleme dönüştürdü. Onur Haftası Yürüyüşü ’nü yasaklayan İstanbul Valiliği’nin bu yürüyüşe izin vermesi tepkiye yol açtı.

RTÜK Destekli Eylem

Son dönemde birçok konser ve etkinliğin “güvenlik gerekçesi” ile iptal edilmesinin ardından bu yürüyüşe izin verilmesi eleştirilerin bir diğer odağı oldu.

Öte yandan yürüyüş için hazırlanan tanıtım videosunda, “Dijital çağda LGBT propagandasının Türkiye’yi ve dünyayı saran bir virüs” olduğu ve “Cinsiyetsizleştirmek, insan neslini azaltmak, aile kurumunu yok etmek isteyen küresel ve emperyalist lobilere ‘dur’ demek istiyorsan, ailemizi, çocuklarımızı ve gelecek nesillerimizi korumak için büyük aile buluşmamıza sen de katıl” ifadeleri yer aldı. Hazırlanan video, Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK) internet sitesinin “kamu spotları” bölümünde yer aldı. (Cumhuriyet 19 Eylül 2022)

Evrensel gazetesi de sitesinde şunları söylüyor.

LGBTİ karşıtı yürüyüşe tepkiler sürüyor: Ayrımcılık suçtur!

"Büyük Aile Buluşması" adlı LGBTİ karşıtı mitinge siyasetçiler, sanatçılar, gazeteciler ve yazarlardan tepki yağıyor.Cemaatlerin ve tarikatların da katılacağı "Büyük Aile Buluşması" adlı LGBTİ karşıtı yürüyüşe tepkiler sürüyor. Siyasetçiler, sanatçılar, gazeteciler ve yazarlar, Onur Haftası'nda yürüyüşü yasaklayan İstanbul Valiliği'nin bu yürüyüşe izin vermesi tepki gösterdi, ayrımcılık suçu işlendiğini vurguladı.

· TİP: nefretin meşrulaştırılmasına izin vermeyeceğiz

· HDP: nefret suçunu teşvik eden yürüyüş kabul edilemez

· Sanatçılar, gazeteciler, yazarlardan benzeri ifadelerin örnekleri verilmiş.

· Mabel Matiz,Füsün Demirel,Armağa Çağlayan,Zehra Çelenk,Karin Karakaşlı,Can Candan,RoberKoptaş. (https://www.evrensel.net/haber/470347/lgbti-karsiti-yuruyuse-tepkiler-suruyor-ayrimcilik-suctur)

Ne diyelim; “İt ürür kervan yürür”.